Ми навчимо українців бути лідерами!

23 листопада 2011, 09:37
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
3644

Правити легко, управляти важко. Просто-таки золоті слова Гете.

В Україні кожен, хто доривається до влади, вважає себе правителем. Причому така впевненість властива «керівникам» на різних рівнях: від президента  держави до голови району. Але ці люди поняття не мають, як управляти країною. Єдине, що вміють – красти. За 20 років державу довели до повної руйнації.

 

Сьогодні Україні потребує людей, які витягнуть її з цієї ями. Потрібні люди, які знають що робити і поведуть за собою інших. Україні потрібні лідери. Я не маю на увазі, виключно політику. Такі люди потрібні скрізь: у кабміні, на підприємстві, в редакції газети чи в сільраді. Від них великою мірою залежать результати роботи. Нині біля керма досі старі радянські функціонери, бандити та родичі тих і інших. Тож нічого дивного, що маємо, те маємо.

Але час українцям отримати те, що хочемо. Керувати державою мусять справжні патріоти, професіонали в своїй справі і незаперечні лідери. Де їм взятися? Талант від Бога є у багатьох молодих людей. Залишилось додати трохи знань і практичних вмінь.

Мій фонд «Українська ідентичність» розпочинає підготовку лідерів України. До співпраці в цьому ми запросили американську компанію Co-Serve International. Її фахівці консультують зокрема керівництво компаній Intel, Nike, Western Partitions, Inc., AKT LLP, працюють з різними урядовими організаціями та органами місцевого самоврядування у США.

Почесний президент Co-Serve International Маршалл Крістенсен каже, що проблема лідерства сьогодні досить актуальна. «Насправді самої лише вродженої харизми замало, щоб бути лідером. Людина мусить мати досвід, набути певних знань і навичок, аби ефективно і з користю управляти іншими людьми і суспільно важливими процесами. Це якраз те, чого ми хочемо навчити українців», - зазначив пан Крістенсен. Отже, лідерство не вроджений талант, а результат спеціально організованої освіти. Навчитися цьому зможе кожен бажаючий, відвідавши семінари, організовані моїм фондом.

Перший семінар «Нова парадигма лідерства» пройшов учора, 22 листопада,  у конференц-залі  київського готелю «Козацький». Мені приємно відзначити, що  слухачами стали більше сотні студентів та молодих людей. Значить, вони хочуть рятувати Україну, зробити її сильною державою, і готові вчитися, як це зробити! Молодь – справжні майбутні лідери і надія України! Разом ми переможемо!

 

Про проведення наступних семінарів «Школи лідерства» ми повідомимо у ЗМІ. Я також напишу про час та місце зустрічей на своїх сторінках соцмереж.

 

Олег Ляшко

Лідер Радикально партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,лідер,Marshall Christensen,«Школи лідерства»,Маршалл Крістенсен,Co-Serve International,фонд Олега Ляшка «Українська ідентичність»,семінари
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.