Голодую разом з чорнобильцями

22 листопада 2011, 12:02
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
833

Учора, в понеділок, я їздив у Донецьк підтримати голодуючих чорнобильців.

Рівно вісім днів тому,  14 листопада,  Всенародний рух чорнобильців прийшов до регіонального відділення Пенсійного фонду з вимогою повернути людям вкрадені пенсії. В перший день акції ми захопили приміщення установи. Проте на наступний день люди вийшли, розбили поруч на вулиці наметове містечко і розпочали голодування. Нині голодує понад 40 чоловік. І голодуючих, до речі, стає все більше і більше. Понад 20 осіб у важкому стані вже госпіталізовано.

Чому люди голодують? Особисто я ну не зовсім згоден, що це найвдаліша форма протесту.  Просто люди реально доведені до відчаю. Влада обікрала їх і не лишила іншого виходу. Їм або вмирати з голоду вдома, або ж тут на площі, на очах в усього суспільства. Аби весь український народ бачив, що робить уряд Азарова з тими, хто рятував країну від наслідків атомної катастрофи і заплатив за це своїм здоров’ям.

Уряд одним махом урізав людям виплати, а тепер «веде конструктивні діалоги», вже кілька місяців думає, що робити з чорнобильцями. А не треба думати нічого! Треба виконувати закони України! Інакше місце їм не у владі, а на нарах! Депутатам та чиновникам вони зуміли зберегти багатотисячні пенсії, а у пільговиків вкрали останні копійки на ліки.

Чому я вирішив голодувати також разом з чорнобильцями? Це рішення з’явилось вчора, коли я говорив з голодуючими, бачив їх очі…От максимально  якось передається людський біль і горе. Справді співпереживаю з ними і хочу, щоб вони знали, що вони не самі, я з ними у їх біді. Вони голодують – я теж!

Тут багато напишуть, що це піар…Це не так. Але кажіть що хочете. Прийдіть і «попіартесь» також. Якби ми всі вийшли підтримати чорнобильців, якби сюди вийшли всі депутати, політики, то певно, ця злочинна влада не зважилася б так збиткуватися над людьми і  може припинила б грабувати їх.

Але більшість здатні лише на брудні коментарі, а політики на пусті балачки.

Ми ж з чорнобильцями продовжуємо боротися. Я голодуватиму разом з ними, доки мені вистачить сил. Разом з тим очолювані мною  Радикальна партія та Всенародний рух чорнобильців продовжать і інші, більш радикальні методи боротьби за права чорнобильців.

Влада знову спробувала залякати нас. В суботу у Луганську побили моїх активісток, а вчора обстріляли авто моєї соратниці. Але нам не страшно йти далі. Страшно жити з цією злочинною владою. Тому ми разом з народом викинемо їх з крісел і притягнемо до відповідальності.

 

Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії

Голова Всенародного руху чорнобильців

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Азаров,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,депутати,побиття,боротьба,Всенародний рух чорнобильців,чорнобильці,голодування,радикальні дії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.