Декларація за звільнення України (ВІДЕО)

20 березня 2014, 10:35
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
248

Декларація про боротьбу за звільнення України. За 274. Слава Україні! Смерть окупантам!

Сьогодні Верховна Рада підтримала цю Декларацію, підготовлену Турчиновим і мною. Дуже важливо, щоб увесь світ знав, що ми будемо боротися



Декларація про боротьбу за звільнення України

18 березня 2014 року Президент Російської Федерації поставив підпис під так званим «Договором про входження Республіки Крим та міста Севастополя до Російської Федерації». У помпезній атмосфері Георгіївського залу Кремля з відвертим викликом усьому світові Росія зухвало порушила не тільки чинне законодавство суверенної України, але й фундаментальні норми міжнародного права, закріплені у Статуті ООН, Статуті Ради Європи, Заключному акті НБСЄ 1975 року та інших підсумкових документах НБСЄ/ОБСЄ, Угоді про створення Співдружності Незалежних Держав від 1991 року, Меморандуму про гарантії безпеки у зв'язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї від 5 грудня 1994 року між Україною, США, Росією та Великою Британією про неядерний статус України, Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією від 31.05.1997 року.

Уперше після завершення Другої світової війни загально визнані кордони Європи цинічно «перемальовує» країна, яка за багатосторонніми і двосторонніми договорами гарантувала територіальну цілісність України, недоторканність і непорушність її кордонів. Єдиним неприхованим мотивом Російської Федерації у здійсненні цього міжнародного злочину є горезвісна доктрина «приростання руського світу».

У зв'язку з наведеним:

Верховна Рада України від імені Українського народу повідомляє уряди і парламенти світу, міжнародні організації та світову громадськість, що Україна ніколи і за жодних умов не визнає анексію невід’ємної частини своєї території - Автономної Республіки Крим, захопленої Росією з брутальним порушенням фундаментальних норм міжнародного права та загальновизнаних принципів співжиття держав.

Верховна Рада України звертається до всіх членів міжнародного співтовариства не визнавати так звану Республіку Крим і анексіюАвтономної Республіки Крим та міста Севастополь до складу Росії у якості нових суб’єктів Федерації.

Від імені Українського народу Верховна Рада України заявляє, що Крим був, є і завжди буде в складі України! Український народ ніколи і за жодних умов не припинить боротьбу за звільнення Криму від окупантів, якою б важкою і тривалою вона не була. І ми переможемо, бо з нами Бог і правда!

Слава Україні!


Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України, 
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.