Гарантії Росії не коштують папірця, на якому вони написані

17 березня 2014, 19:55
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
259
Гарантії Росії не коштують папірця, на якому вони написані

Офіційна Москва у своїх заявах нагадує "городского сумасшедшого"

Сьогодні МЗС Російської Федерації виступив із заявою, в якій "ГАРАНТУЄ ТЕРИТОРІАЛЬНУ ЦІЛІСНІСТЬ України" і пропонує передбачити "нейтральний військово-політичний статус України, який має гарантувати Росія, Євросоюз, США і Рада Безпеки ООН; даний пункт повинен стати однією з цілей Групи підтримки України, створення якої ініціює РФ"... 

Чого коштують гарантії Кремля - ми вже всі переконалися. У 1994 році Москва вже гарантувала Україні територіальну цілісність в обмін на відмову від ядерної зброї. Вчорашній "референдум" в Криму підтвердив вірність твердження Бісмарка, що "гарантії" Росії не коштують папірця, на якому вони написані. Тепер Кремль, загарбавши наш Крим, знову нам щось "гарантує", щоб ми відмовилися від європейської інтеграції.

Більше того, кремлівські циніки пропонують створити "групу підтримки України". Ми їх "підтримку" вже відчули - введення військ у Крим, фінансування сепаратистів на Сході України, делегування на нашу землю озброєних тітушок з Ростова, Білгорода і т.д., безбожно брешуть про нас на своїх каналах. І після цього - створюють..."групу підтримки".

Рятуй нас, Господи, від таких "друзів", а з ворогами ми самі розберемось!

P.S. Найстарашніше, що "городскій сумасшедший" серйозно озброєний



Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.