Ніколи не здаватися!

15 березня 2014, 12:59
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
414

Сьогодні момент істини, сьогодні вирішується доля країни

Коли могутня гітлерівська Німеччина смертельно загрожувала Великобританії, і коли Гітлер пропонував Черчілю укласти угоду про перемир'я, а фактично - здатися, великий державний діяч Уїнстон Черчіль сказав: "Ніколи не здавайтеся. Ніколи. Ніколи. Ніколи. Ні у великому, ні у малому, ні у масштабному, ні у дрібному. Ніколи не підкорюйтеся силі, навіть якщо вона є очевидно більшою".

Ці слова Черчіля є актуальними і в наш час.

Нам розказують про те, що нам загрожує мільйонна російська армія і про те, що українські збройні сили знищені. Нас переконують, що ми не вистоїмо перед загрозою окупації і не здолаємо окупанта, який вже прийшов на нашу землю. Я хочу закликати український народ: ніколи, за жодних обставин, не здаватися. Хай би хто, з якою зброєю до нас не йшов!

Зараз з справжніх героїв, які встають на захист України, роблять фашистів, називаючи їх "бандерівцями" і "націоналістами". А тих, хто зраджує країну у важкий момент, називають героями.

Сьогодні момент істини, сьогодні вирішується доля країни. Наше завдання, завдання парламенту, Президента Турчинова - припинити лити кров.


Олег Ляшко,

Кандидат у Президенти України,

Лідер Радикаьної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.