Затримав лідера луганських сепаратистів (ВІДЕО)

10 березня 2014, 17:56
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
818

Разом з побратимами у ніч на понеділок затримав депутата облради від Партії регіонів, першого помічника Олександра Єфремова - Арсена Клінчаєва, який керував сепаратистами у регіоні

Разом з побратимами у ніч на понеділок затримав депутата облради від Партії регіонів, першого помічника  Олександра Єфремова - Арсена Клінчаєва, який керував сепаратистами у регіоні.

Вчора я інкогніто прибув на свою рідну Луганщину, щоб керувати цією спецоперацією. Подонок Клінчаєв буде відповідати за свої злочини - ми затримали його і передали правоохоронним органам. Щиро вдячний усім, хто допомагав зробити цю справу. Боротьба триває.

Нагадаю, що Клінчаєв називав "правильною" загибель Героїв Революції.

Луганська облдержадміністрація - повністю звільнена від сепаратистів, а над ОДА вже не майорить російський триколор.

Недаремно я сюди приїхав - менше, ніж за добу, ми з однодумцями навели в області порядок і зачистили край від сепаратистів-терористів. Їх лідера Клінчаєва ми затримали. Москва не змогла повторити кримський сценарій на моїй рідній Луганщині. Слава Україні!

 

 

Олег Ляшко,

Кандидат у Президенти України,

Лідер Радикальної партії 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.