Як знівелювати нелигітимний кримський референдум

07 березня 2014, 18:57
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
569
Як знівелювати нелигітимний кримський референдум

16 березня в Криму може відбутися референдум

На жаль, не зміг вилетіти з Донецька на Крим. Авіадиспетчер стверджує, що причина - погодні умови. У мене були сумніви, що це правда, однак в розмові з головою СБУ Валентином Наливайченком, він підтвердив, що Україна нині контролює авіапростір над Кримом і справді є проблеми з погодою. Тому,  аби не гаяти часу, як і планував, їду на свою рідну Луганщину. Якщо сьогодні не захистити Схід і Південь - України не буде.

16 березня в Криму може відбутися референдум. Безумовно, він нелегітимний. І всі нормальні країни його не визнають. Однак є сценарій, як взагалі його знівелювати. Щоб навіть Москві не було куди діватися і вони мусили уступити нам. Задумайтесь, яке основне джерело доходу більшості кримчан? Правильно, туризм. Так давайте якнайшвидше відкриємо на півострові туристичний сезон. Якщо 16 березня в Криму буде 2 мільйони туристів з інших куточків України - ніякого референдуму точно не буде.


Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України, 
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.