Звернення до українського народу. Збираємо кошти на допомогу українській армії!

02 березня 2014, 18:22
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
819

Завдання Фонду сприяння Збройним Силам України та Військово-морському флоту "ПЕРЕМОГА" - збір коштів на допомогу українській армії.

УКРАЇНЦІ!
Браття і сестри!
Україна - у смертельній небезпеці!

Путін і його кривава кремлівська банда розв'язали війну проти нашого народу. Правда гірка: наша армія знаходиться у такій самій скруті, як і кожен з нас. Тому священний обов'язок кожного українця зробити посильний внесок у зміцнення обороноздатності нашої Вітчизни.

Історія доводить: можна перемогти полк, дивізію, армію, але народ перемогти не можливо!

Що сьогодні може зробити кожен з нас для спільної Перемоги?
Перше - це кошти. Під час боротьби з фашистською навалою громадяни за свої добровільні внески будували танки, гармати, літаки. Якщо ми не хочемо годувати та оснащувати чужу армію, ми маємо зміцнити свою.

Я, народний депутат України Олег Ляшко, проголошую створення Фонду сприяння Збройним Силам України та Військово-морському флоту "ПЕРЕМОГА". Завдання Фонду - збір коштів на допомогу українській армії.
Ваші внески - це набої, військове спорядження, харчі для наших воїнів, ліки.
Ваші внески - це наша свобода.
Кожна копійка підзвітна Громадській раді і Міністерству оборони


Ваш Олег Ляшко
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.