Звернення Вінстона Черчілля до Верховної Ради

07 лютого 2014, 17:58
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
Звернення Вінстона Черчілля до Верховної Ради

Щодо розмов про новий уряд

"Я говорю зараз членам Палати те, що вже казав міністрам, які увійшли до цього уряду: мені нічого запропонувати вам, крім наступного: кров, наполеглива праця, сльози і піт. На нас чекає важке, болісне випробовування. Нас чекає багато місяців боротьби і страждань".
З виступу Уінстона Черчілля 13 травня 1940 року. До речі, це був його перший виступ на посаді прем'єр-міністра.
Певен, якби Черчілль 
був живий, жив в Україні і виступав перед тими депутатами, які збираються працювати в новій більшості, і особливо перед тими, хто піде у новий уряд - він сказав би їм те саме. Янукович і Партія регіонів довели країну до економічної руїни і тотального зубожіння населення. Треба чітко розуміти, що зміна влади в державі буде перемогою нашого народу, однак це не змінить вмить радикальним чином життя маленького українця. Щоб навести порядок в Україні - слід докласти безліч зусиль - і робити це повинні профільні фахівці, флагмани своєї справи, люди, не залежні від політичних партій та олігархії, з досвідом саме у такій галузі, керувати якою вони беруться. Це в Норвегії міністром оборони може бути жінка, а в США - цивільна особа. Наша система ще не скоро до того доросте, варто бути чесними. На тих, хто зараз братиме на себе відповідальність за стан справ в країні, чекають кров, піт і сльози. Якщо вони, звісно, підуть в уряд піднімати державу, а не обкрадати. Інакше - ми ще глибше впадемо у провалля, навіть незважаючи на ротації в уряді.
І наостанок - продовження з тієї ж промови сера Уінстона (сподіваюсь, наші майбутні міністри прочитають):
"Ви питаєте, яка наша ціль? Я можу відповісти одним словом - перемога, яким би важким і тривалим не був шлях до неї, бо без перемоги ми не зможемо вижити
".


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.