Ненавиджу

05 лютого 2014, 16:59
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0

Хоч-не-хоч, а нинішню Верховну Раду треба розігнати до чортової матері

Слабаки і боягузи. Їм, бачите, страшно на себе відповідальність взяти. А для чого тоді було йти в парламент? Люди загинули, сотні побитих і заарештованих. А ці горе-депутати соплі жують, рішення прийняти не можуть. Скільки часу і нервів я витратив, щоб переконати колег по парламенту діяти - все до одного місця. Ненавиджу.

                                                                                     *  *  *

- Очень полезный подарок. В него можно класть... все что хочешь можно класть.
- Пожалуй, в него можно положить мой воздушный шарик.
- Нет, как раз воздушные шарики в такой горшочек не влезут. Они слишком большие.
- Это другие не влезут. А мой влезет. Гляди, Пятачок.
- Ой, выходит! То есть входит.
- Входит!
- И выхо-о-одит. И входит. Замечательно выходит.
- И выходит, и входит! Как хорошо, что я догадался подарить тебе как раз такой подходящий горшочек.

Це з мультика про Вінні-Пуха, як ви здогадалися. Сьогодні в парламенті більшість депутатів з Партії регіонів нагадують отакий "возушный шарик", який вже лопнув і тому без кінця "входит-выходит" в "горшочек" парламентської більшості. Невже вони не розуміють, що зараз ситуація, коли треба "замечательно выходит" і вже до кінця бути на стороні народу. Бо буде гірше для кожного з них особисто, якщо і далі служитимуть регіоналівському режиму. Звісно, тих, хто хоче покинути лави ПР, ламають через коліно, як, скажімо, Сухого і Грушевського, у яких "входит-выходит" потрапило навіть у публічний простір. Однак, якщо явище виходу депутатів з Партії регіонів стане масовим - чинний президент, що у нього "в голове опилки, да-да-да", вже нічого їм не може зробити. Сміливіше, панове!

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.