Звернення до народних депутатів минулих скликань

03 лютого 2014, 16:09
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0

Прошу тих з вас, у кого є совість не бути байдужим до долі свого народу і мужність діяти рішуче та не боятися

 Вас багато - і у кожного з вас є можливість бути присутнім у кулуарах парламенту. Завтра, 4 лютого, приходьте туди і починаючи з 09:30, коли чинні депутати прямують до сесійної зали - створюйте атмосферу максимального морального тиску на депутатів з Партії регіонів та тих позафракційних, хто ще не перейшов на сторону народу в його протистоянні з кривавою тиранією Януковича.

Те, що режиму настає кінець - вже очевидно для усіх. Проте, вкрай важливо не втрачати час. Кожен день продовження епохи янушизму в Україні - це нові репресії і нові жертви. Тому ламати режим треба якнайшвидше. Завтра у нас знову буде шанс змінити країну, якщо у Верховній Раді виникне нова проукраїнська більшість, цілями якої повинні бути: звільнення та реабілітація УСІХ політв'язнів, покарання винних у вбивствах та переслідуванні людей, повернення до Конституції 2004 року, створення технічного уряду із галузевих професіоналів, розформування "Беркуту" і т.д.

Чимала кількість депутатів із провладної більшості нині вагаються: з ким вони? Ми повинні зробити їм таку атмосферу, щоб кожен з них боявся і надалі голосувати у ВР на догоду Януковича. І знав, що йому це ніколи не пробачать.

Шановні депутати минулих скликань, звертаюсь до вас, фактично вт усі значно старші мене за віком, у вас є діти, онуки, а у декого - і правнуки. От саме заради них ви повинні сьогодні зайняти чітку громадянську позицію та підтримати Українську Революцію. Сподіваюсь побачити вас завтра у парламенті.

 

Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.