Про що домовляються влада і опозиція за зачиненими дверима

29 січня 2014, 13:43
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0

Зараз вийшов з кабінету Рибака, де триває робота над законопроектом про амністію

З боку влади - Портнов, Лукаш, Писаренко, Єфремов, Геллєр та інші, від опозиції - Яценюк, Турчинов, Петренко, Кожем'якін та інші. Текст майже готовий. Взамін на звільнення ув'язнених представники опозиційних фракцій погодилися звільнити адмінбудівлі в Києві і областях, а також вул Грушевського.
Збираються також проголосувати за створення комісії по підготовці змін до конституції. І на цьому закрити позачергову сесію.

 Особисто я вважаю, що в такому плані є велика небезпека. 1. Сьогодні заручників випустять - завтра знову візьмуть і так до безкінечності. 2. Змін до Конституції може не бути, комісія просто імітуватиме роботу, як Конституційна асамблея. 3. Залишаються непокараними винні у вбивствах і побиттях людей. Тобто фактично Янукович виграє час, який використає для концентрації сил. Тому вважаю, що не можна закривати сесію, поки не вирішені ці питання. Інакше - програш.


Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.