Не вірте у благі наміри кривавого тирана Януковича!

27 січня 2014, 14:52
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0

В Україні хочеш завалити якусь справу - створи комісію. Затягування у часі і нульовий результат

Тільки зовсім наївні можуть повірити у благі наміри кривавого тирана Януковича, коли він "іде на поступки", ініціюючи створення комісій з питань лібералізації репресивних законопроектів 16 січня та повернення до Конституції 2004 року. Хочу нагадати, що перед прийняттям "диктаторських законів" ніякої комісії Янукович не створював. А для зміни Конституції і збільшення повноважень президента навіть формального голосування у парламенті не було - Конституційний Суд за вказівкою диктатора прийняв таке рішення.
Ніяких комісій! Люди гинуть, калічаться і потрапляють за ґрати. Змінювати країну треба зараз або ніколи. Завтра у Верховній Раді потрібно швидко - без втрати часу на комісії - прийняти ті рішення, які захистять людей від репресивного апарату, звільнити і реабілітувати політв'язнів та повернутися до Конституції-2004. Тільки перенесення центру впливу у парламент може врятувати державу від посилення тиранії та рік крові.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.