Чи є у Попова хоч крапля совісті?

03 січня 2013, 13:08
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1875

Складається враження, що Попов живе не в Києві.

Його дворівнева квартира з виглядом на Дніпро, певно, пустує у новорічні свята. І поки він відзначає Новий Рік, гріючись на сонці десь у теплих країнах, кияни другий день поспіль замерзають у холодних домівках. Вчора до мене звернулись жителі Оболонського та Подільського районів і повідомили, що у десяти будинках, починаючи з 31 грудня відсутнє опалення і гаряча вода. Крім того, мешканка будинку 12 по вулиці Тимошенко розповіла, що 31 грудня у шести будинках мікрорайону зникла вода. А потім з’явилась, така іржава, що приготувати новорічних страв на ній було неможливо.
На Харківському шосе у Дарницькому районі чотири будинки досі залишаються без води. Комунальні служби нікчемно ігнорують численні скарги киян і відсутність водопостачання пояснити не можуть. Попов обіцяв, що діряві труби лататимуть 31 грудня впродовж доби. Скажіть, чому раніше ніхто не займався трубами і згадав про них лише в новий рік? Очевидно, Попов дуже любить і поважає «рідних» киян, тому й зробив їм у Новий рік такий чудовий подарунок.
Сусіди кажуть, що Попов полюбляє півгодинні пробіжки вздовж Дніпра. Так от, я раджу цьому «міцному господарнику» і «спортсмену» пробігтися до Оболоні і подивитися, як люди замерзають у своїх домівках без тепла та води.

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії 



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Україна,Олег Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.