Партія Регіонів злякалась нашої перемоги у Щорсі

09 грудня 2011, 13:30
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1184

Сьогодні Верховна Рада провалила постанову про проведення позачергових місцевих виборів в ряді населених пунктів.

Це пояснюється панічним страхом провладної більшості  і конкретно Партії регіонів перед очевидним програшем.

Вже не вперше депутати провалюють проведення позачергових виборів на місцях. Партія регіонів боїться. Адже стане очевидною нульова підтримка суспільством цієї олігархічної  політсили. Провал регіоналів на місцях став би своєрідним «пророцтвом» для виборів парламентських. Вони бояться реальності. Але вона невідворотна.

 

Вже другий раз поспіль  парламент не дає провести вибори міського голови у райцентрі Щорс на Чернігівщині. Наш кандидат від Радикальної партії Роман Зуб має там найбільшу підтримку громади. Але регіонали та їх поплічники не дозволили, щоб люди  обрали собі нормального керівника містом – молодого, енергійного і головне не злодія. Проте Роман Зуб буде міським головою Щорса і працюватиме на користь мешканців. Це лише питання часу.

Переможемо у Щорсі! Переможемо в Україні! Бо з нами люди, а ми з людьми!

 

Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,вибори,Партія регіонів,регіонали,Роман Зуб,місто Щорс,провести вибори,вибори міського голови
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.