PR-акція Могильова "Кровопролиття на День соборності" ганебно провалилася

20 січня 2011, 13:44
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1702

Наше правоохоронне відомство на чолі з міністром Могильовим в чергове демонструє свою абсолютну професійну непридатність.

Адже спершу міністр внутрішніх справ  влаштував істерику з приводу можливого «кровопролиття »  у столиці на  День соборності, 22 січня. А через кілька днів його заступник спростував заяви свого ж шефа,  сказавши, що словам Могильова  «на сьогоднішній день підтвердження немає.

Як стало відомо, на зустрічі з організаторами акції в честь Дня соборності, Ратушняк заявив, що інформація про можливі заворушення у День Соборності, оприлюднена міністром Могильовим,  не підтверджується.

Така поведінка  міністра та його заступника  ганьбить все міністерство внутрішніх справ. Сьогодні МВС  замість того, аби займатися своїми безпосередніми обов’язками – підтримувати порядок і спокій в українському суспільстві, стало заручником політичних «розборок», чи, вірніше,  «зачисток», які влаштувала влада   своїм політичним  опонентам.

За принципом ланцюгової реакції,  наші громадяни, в свою чергу, стали заручниками безглуздих  дій  правоохоронців. Міліція  лише провокує  паніку та неспокій серед людей, нічого  конкретно не роблячи для  реальної  безпеки   наших громадян.

На жаль, в ситуаціях, коли   громадяни  й справді потребують   захисту, наша доблесна міліція не демонструє такої запопадливості й бажання  виявити й знешкодити  зловмисників.  Набагато спокійніше  боротися зі злочинцями уявними, створеними в багатій уяві міністра Могильова, чи – що правдоподібніше – у високих кабінетах нинішніх владоможців.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.