Кривавий диктатор відповість за смерті на Грушевського

22 січня 2014, 10:14
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
Кривавий диктатор відповість за смерті на Грушевського

За смерті людей на Грушевського повну відповідальність несе персонально Янукович

Перший загиблий на громадянській війні, розв'язаній Януковичем. Він прожив усього 22 роки. Здавалося б, все життя попереду, але звірі-мусора забрали у молодого хлопця життя. Цей Герой стояв на колонаді стадіону "Динамо". Сатанинський "Беркут" скинув його - і хлопець впав з висоти 13 метрів. А потім віддав Богові душу в лікарні. Цю інформація підтвердив Штаб Самооборони Майдану. Зараз по всіх своїх контактах намагаюся знайти інші дані. Бо наразі не є точно відомим навіть ім'я та прізвище цього козака. Друзі, якщо у когось є додаткова перевірена інформація - прошу вас мене повідомити.

 Його ім'ям називатимуть вулиці та університети. Його ім'я буде вилите золотими літерами на центральних площах українських міст і напалмом - на машинах спецпідрозділів. Якщо після цього ми не дамо режиму гідну відповідь - то ми бидло і раби. Більше того, відповідальність за смерть цього хлопця розділяють не тільки мусора і влада, яку вони оберігають, а і ті, хто виявить байдужість до цієї трагедії. Приєднуйтесь до Революції на Грушевського, щоб Герой Грушевського з неба дивився на нас і гордився нами. Щирі співчуття рідним і друзям загиблого. Якщо у когось є з ними контакт - повідомте мене, будь ласка, їм потрібна підтримка.


Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.