Схопив Богатирьову за Луї Віттон

15 січня 2014, 15:16
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0

Сьогодні на брифінгу у Верховній Раді розповів журналістам про походеньки міністра-шопоголічки Богатирьової



Напередодні я особисто засік міністра охорони здоров’я в одному з найдорожчих бутіків Києва – магазині Луї Віттон, де ціна речей сягає від 10 тисяч доларів. Богатирьова з помічниками та охоронцями обирала собі чергове шмаття. Зазначу, що це був робочий день, кілька годин якого пані міністр без докорів сумління витратила на себе кохану.

Спитаєте, що мене так обурило? А те, що міністр дозволяє собі витрачати купу часу та грошей на шопінг, у той час як ситуація у сфері охорони здоров’я в Україні є катастрофічною. Я є автором законопроекту про мораторій на закриття лікарень. Я рік б’юся над тим, щоб в Україні припинили закривати медичні заклади. Адже внаслідок цього люди мруть, як мухи. До мене кожного дня дзвонять , жаліються, що швидка не може приїхати – то бензину нема, то акумулятор здох. Люди в селі забули, як виглядає лікар, бо цей лікар раз на тиждень до них приходить. І за таких умов міністр охорони здоров’я дозволяє собі кілька годин вбити на шопінг у найдорожчому магазині Києва! Своїмтранжирством пані міністр демонструє зневагу до громадян, які сидять без зарплати та пенсії, до пам’яті тих людей, які загинули, не дочекавшись вчасної медичної допомоги.

Бачили фільм Фредеріко Фелліні Dolce vita? У перекладі – солодке життя. Так ось, пані Богатирьова влаштувала Dolcevita на смертях українських громадян. Гадаю, що ті тисячі доларів, які вона просаджує у магазинах і ресторанах – цевідкати за тендери, коли в 5 разів дорожче купуються ліки, автомобілі швидкої за державний кошт. Іншими словами, ми з вами змушені оплачувати оці всі походеньки Богатирьової.

У зв’язку з цим звернувся до прем’єр-міністра Азарова, до президента Януковича з вимогою прийняти рішення про звільнення Богатирьової з посади міністра охорони здоров’я. На цій посаді має бути людина, яка днюватиме та ночуватиме на роботі, щоб вирішувати проблеми галузі!

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.