Страусина Рада

13 січня 2014, 13:14
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0

На погоджувальній раді парламенту закликав колег першочергово розглянути вимоги Майдану

Під час формування порядку денного спікер та колеги із провладної більшості, як ні в чому не бувало, розглядали поточні проблеми, не реагуючи на численні акції протесту за вікном.

Я сиджу, слухаю виступи керівників фракцій, питання енергетики розглядають і такеінше... Колеги, в Україні революція! І робити вигляд, що нічого не відбувається, неможна!

Сьогодні Верховна Рада має відкласти всі питання, окрім одного: щодо стабілізації соціально-економічної ситуації в Україні. Що для цього треба?  Люди вже другий місяць стоять і вимагають притягнення до відповідальності тих, хто побив молодь на Майдані 30 листопада, відставку уряду Азарова. Чому б не розглянути ці та інші питання, як вимагають громадяни України?

Звернувся особисто до спікера Рибака з проханням «не доводити до гріха» людей, а народних депутатів закликав взяти на себе відповідальність за події у країні та не боятися їх розв'язувати. Якщо вони думають, що все само минеться -помиляються.

Запропонував завтра розглянути ті питання, які вимагає опозиція і народ, щоб недоводити до крові і протистояння.

Також, вкотре нагадав їм, що його законопроект про мораторій на закриття лікарень, який у першому читанні прийняли ще у травні, досі не ухвалили в цілому, і закликав якомога швидше прийняти його як закон.



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.