Охендовського- у відставку

26 грудня 2013, 15:03
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
Охендовського- у відставку

Вимагаю негайної відставки голови ЦВК Михайла Охендовського

Він не Охендовський, а Прохіндєйський. Як можна було визнавати "переможцями" на проблемних округах тих, хто ганебно сфальсифікував вибори 15 грудня на проблемних округах і вкрав перемогу у єдиний опозиційних кандидатів: Миколи Булатецького, Аркадія Корнацького і Андрія Лозового (по 223 рішення ЦВК ще немає).

Таким чином Глава Центрвиборчкому розділяє відповідальність за той бєспрєдєл, який творився у день голосування. Особисто я цілий день був на 94 окрузі, де балотувався Андрій Лозовий, і на власні очі бачив, що відбувалося: масовий підкуп, каруселі, мертві душі, залякування бюджетників, вкидування бюлетнів, фальшиві протоколи і т.д.

Зрозуміло, що країні потрібна революція. Однак програвати битву і здаватися - неправильна тактика. Тим більше, люди підтримали саме опозиційних кандидатів - перемогу у нас просто ганебним чином вкрали.

Враховуючи те, що Вищий адміністративний суд відхилив позов кандидата Лозового, очевидно, через суд ми не знайдемо правди і по інших округах. Тому, що я пропоную і закликаю підтримати мою ініціативу всі опозиційні сили. Нам варто вимагати:

1.Відставки Голови ЦВК Охендовського.

2.Визнання виборів 15 грудня недійсними і проведення переголосування.

3.Створення Тимчасової слідчої комісії в парламенті з метою покарати фальсифікаторів. Наприклад, на 94 окрузі за фальсифікації відповідали губернатор Київщини Присяжнюк та його посіпаки: Спаський, Сабадаш, Рафальський, Мазепа, Деревенець та інші.

4.У випадку, якщо "переможці" Бадаєв, Пилипишин, Поплавський і Круглов - таки зайдуть до сесійної зали - заблокувати трибуну і зірвати процес прийняття присяги народних депутатів цими фальсифікаторами.  

Сподіваюсь на підтримку усіх опозиційних народних депутатів та громадськості. Оскільки, якщо ми пробачимо владі фальсифікацію довиборів - вони так само сфальсифікують президентські вибори 2015 року. Це може стати національною катастрофою .


Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.