Вимагатиму скасування рішення по скороченню держбюджету

20 грудня 2013, 19:51
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0

Вимагаю скасувати рішення Верховної Ради, яким було зменшено дохідну частину бюджету-2013 на 20 мільярдів гривень.

20 грудня зареєстрував проект Постанови №3766-П «Про скасування рiшення Верховної Ради України про прийняття за основу та в цілому проекту Закону про внесення змін до Закону України “Про Державний бюджет України на 2013 рік” (щодо уточнення надходжень державного бюджету).

До цього закону є низка суттєвих зауважень. Зокрема, документом пропонується скоротити видатки держбюджету на 20 мільярдів гривень – це демонструє непрофесійність, нездатність уряду Азарова передбачати темпи розвитку, економічні показники, свідчить про банкротство уряду Азарова!

Зменшення дохідної частини бюджету матиме наслідком, зокрема, скорочення видатків на соціальну сферу та замороження ряду програм економічного розвитку.

На мою думку, рішення Верховної Ради України не відповідає вимогам Конституції та Закону України «Про Регламент Верховної Ради України», оскільки документ прийнято в цілому, не зважаючи на наявні заперечення.

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.