У Януковича немає правди

19 грудня 2013, 16:30
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0

Особисто я виступ Януковича не дивився. Все одно, правди від нього не почуєш. Це не мій президент, я за нього не голосував

 А, коли почав читати, що він говорив під час виступу, спочатку подумав, що деякі новини - фейкові. Вдумайтесь (!):

1. Президент розповів, що у день штурму його адміністрації "був на виїзді". "Я повертався, і в мене працював приймач. І там була пісня "Фристайл" "Не спеши ты нас хоронить" (насправді - це гурт "Чайф" – ЗМІ.). А хтось поспішив. І дуже переоцінили свої можливості", - переконаний Янукович.

2. "Це такий, як кажуть, удар, який із серії заборонених. По народу. По державі", - переконаний Янукович.

3. Він вважає, що лідери Майдану показали велику неповагу до народу. "Власні амбіції треба навчитись помірковано тримати в руках. А особливо, якщо ви претендуєте на високі державні посади", - обурився президент.

І так далі.

1. Це було б смішно, якби не так страшно. Президент великої держави за майже три тижні, відколи пролилась кров дітей, так і на зрозумів, що зі своїх рук він цю кров не відмиє. Люди не пробачать. Я не прихильник силового сценарію - владу треба забирати мирно. Але народ аж кипить у своєму гніві. І Януковичу бракує мужності усвідомити, що мільйони людей просякнуті ненавистю до нього особисто. І ніхто не знає, чим це для Януковича може закінчитись...

2. Президент цинічно ображає і принижує Майдан, бо розуміє свою слабкість. Він сам дозволив собі багато заборонених ударів проти людей: безробіття, знищення виробництва, тотальна корупція, розвалена медицина, жалюгідні пенсії, москвоінтеграція та інші. Коли на Майдані пролилась перша кров - це був до того болючий удар суспільству, що воно згадало всі інші. Сьогодні Янукович продовжує завдати ударів: принижуючи людей на Майдані, продовжуючи репресії, дозволивши своїм регіоналівським вассалам сфальсифікувати вибори 15 грудня на 4 округах, вкравши перемогу у опозиційних кандидатів: Юрія Левченка, Миколи Булатецького, Аркадія Корнацького, Андрія Лозового.
І на кожен удар проти людей він отримуватиме відповідь. Янукович неначе спеціально сам посилює ненависть людей до себе.

3. Причому тут амбіції лідерів опозиції? У Майдану є один справжній лідер, нескорений вождь, який палає у своєму гніві - це сам Народ. Не забувайте, що ми опозиційні політики, такі самі люди, як ви, і ми теж хочемо жити в іншій країні.

Сьогодні моїй доньці Владиславі 11 років. І на Майдані я щодня заради неї. Бо якщо ми не виженемо регіоналів геть із влади - майбутнього у наших дітей немає. А я хочу, щоб воно було, щоб наші діти мали гідне життя і впевненість у завтрашньому дні.

Ми усі повинні проявляти єдність та солідарність. Інакше - втратимо історичний шанс. І не варто сьогодні критикувати опозицію. Завжди є чим кому дорікати. Завдання номер один - змінити країну. Вона вже змінилася. І це треба конвертувати у результат - щоб кожна українська сім'я жила у безпеці і добробуті.

Наступний виступ Януковича краще не дивіться. Це не вартує вашого часу.


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.