Блокування виїзду "Тигру" на Київ закінчилось кримінальним провадженням (ВІДЕО)

10 грудня 2013, 17:32
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0

Вчора власною машиною блокував проїзд автобусам із спецпідрозділом внутрішніх військ "Тигром", які направлялись на Київ

Нагадаю, вчора близько дванадцятої на Київ вирушили автобуси із спецвійськами. Ми всіма силами намагались блокувати їм виїзд на Одеській трасі. 

Я власною машиною закрив дорогу "Тиграм", але близько двадцяти бойовиків вискочили з автобусу і почали перегортати машину. Спецпризначенці не реагували навіть на те, що я народний депутат. Правоохоронці силою відштовхували мене та однодумців від машини і намагались викинути з неї мого помічника.  

У зв’язку із блокуванням вчора виїзду автобусів із бійцями з Василькова до Києва відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 279 КК України – блокування транспортних комунікацій.

Як повідомили у главку міліції Київської області, у ході розслідування буде з’ясовано, хто брав участь у блокуванні автобусів. Що там з'ясовувати?! Я і блокував

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.