Щоб зберегти українську родину потрібно внести зміни до Угоди з ЄС

27 листопада 2013, 15:21
Власник сторінки
0
2013

Вчора, звернувся до усіх своїх колег – народних депутатів України з пропозицією направити спільного листа Прем’єр-міністру України Азарову М.Я щодо необхідності внесення змін до Угоди про Асоціацію..

           Вчора, звернувся до усіх своїх колег – народних депутатів України з пропозицією направити спільного листа Прем’єр-міністру України Азарову М.Я щодо необхідності внесення змін до Угоди про Асоціацію з ЄС в частині захисту української традиційної родини.

Адже в Угоді про Асоціацію з ЄС містяться пункти, що можуть призвести до руйнації інституту сім’ї та традиційних цінностей в Україні.

В поточному тексті Угоди про асоціацію України з ЄС Україна зобов’язується в найкоротший термін ввести антидискримінаційне (стосовно осіб з нетрадиційною сексуальною орієнтацією) та гендерне законодавство. Про це, зокрема свідчить ціла глава 21 в 5 розділу (пункти l)m)) та прилеглий до неї додаток №XXXIX. У цьому додатку вказано декілька Директив (обов’язкових нормативно-правових зобов’язань).

Україна цими Директивами зобов’язується прийняти все гендерне та «антидискримінаційне» законодавство впродовж 4 років. Однак це станеться набагато швидше, оскільки Євросоюз 23 вересня 2013 року прийняв рішення, що 90% Угоди буде введене щонайшвидше.

Йдеться, зокрема, про Директиву Ради ЄС 2000/78 від 27.11.2000, за допомогою якої гомосексуалізм зрівнявся з нормою та отримав юридичні важелі для пропаганди у всіх європейських країнах. Директива під так названим «рівним ставленням у сфері зайнятості та професійної діяльності» чітко визначає, що таке дискримінація на основі сексуальної орієнтації.  

Але, найгірше, що зазначена директива грубо порушує Конституцію України в частині гарантування презумпції невинуватості особи. Так, в статті10 Директиви зазначено, що:

          Стаття 10:

          1. Держави-​​члени Співтовариства повинні вживати необхідних заходів в рамках своїх національних судових систем, щоб у випадку, коли особа вважає постраждалою в результаті порушення принципу рівного поводження і представляє суду або іншому компетентному органу факти, на підставі яких можна припустити, що мала місце пряма або непряма дискримінація, то відповідач зобов'язаний доводити, що порушення принципу рівного ставлення не було. Таким чином фактично встановлюється презумпція винуватості особи у такого роду справах.

Вказані Директиви навіть не перекладені на державну мову.

Крім того, звертаю Вашу увагу на те, що 16 травня 2013 року в Верховній Раді України відбувся Круглий стіл на тему «Європейський вибір України: через одностатеві стосунки». Понад 100 учасників круглого столу – Народні депутати, громадські діячі, священики і представники дипломатичного корпусу, гості з Чехії, Польщі, РФ та журналісти  схвалили Резолюцію круглого столу в якій однозначно засудили спроби імплементації в українське законодавство положень про особливий захист сексуальних меншин.

Громадські організації України зібрали вже понад 200 тисяч підписів громадян, які категорично проти легалізації одностатевих стосунків. І це не дивно. Адже за даними соціологічних опитувань біля 95% українців виступають проти таких спроб.

Українська Православна Церква в зверненні Священного Синоду від 15.03.2013 №559/1 та листі на моє ім’я від 26.04.2013 №929 закликала оберігати традиційні сімейні та християнські цінності України, наголосила на неприйнятті законодавчої пропаганди одностатевих стосунків.

Вважаю, що якщо ж наша країна піде таким шляхом, то ми зруйнуємо останній стабільний соціальний інститут, який виніс всі історичні тяготи нашого народу, - сім'ю - її традиційні цінності, систему виховання, формування у дітей розуміння етичних засад суспільства - принципів добра і зла.

У свою чергу суспільство, позбавлене своїх унікальних традиційних цінностей приречене на цивілізаційну поразку. Адже воно не в змозі породжувати нові гуманітарні смисли та ідеї, що виводять його на передові позиції і штовхають все людство вперед; а є тільки споживачем чужих спримітизованих продуктів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.