Чернігівського губернатора - у вiдставку!

10 березня 2011, 15:53
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2099

Сьогодні я звернувся до Президента Януковича з пропозицiЄю звільнити Володимира Хоменка з посади голови Чернігівськоi облдержадмiнiстрацii.

Держкомстат щойно оприлюднив підсумки соціально-економічного розвитку в 2010 році країни загалом і кожної області зокрема. Так от, моя рідна Чернігівщина, на превеликий жаль, посiла найгiршi в Українi позиції по всім основним показникам соціально-економічного розвитку. Це і приріст промислового та сільськогосподарського виробництва, і приріст обсягу реалізованих послуг та роздрібної торгівлі, і  введення в експлуатацію житла, і залучення капітальних інвестицій, і сальдо зовнішньої торгівлі, і прибуток підприємств. Чернiгiвщина має найнижчi в країнi показники з освоєння капiтальних iнвестицiй, а спад темпiв виконання будiвельних робiт склав 2010 року 36,1%. Я вже не кажу про загрозливе падіння народжуваності та збільшення смертності серед жителів області.

Найгірші результати область продемонструвала і в сільському господарстві, не зважаючи на те, що за освітою голова Чернігівської ОДА  - вчений-агроном…

Прорахунки в соціально-економічному розвитку Чернігівської області та її занепад мають системний характер і, я переконаний, не пов’язані із загальною економічною ситуацією в країні, сезонністю чи, наприклад, зміною влади, оскільки посаду голови обласної державної адміністрації Хоменко займає вже майже чотири роки (з липня 2007 року).

Чи є можливості для соціально-економічного розвитку Чернігівщини в подальшому? Так. I перший крок у цьому напрямі – зміна кадрової політики.

 Тому я й звернувся до Віктора Януковича з пропозицією звільнити Володимира Хоменка у зв’язку з його вкрай незадовільною роботою на посаді голови Чернігівської ОДА.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.