Азаров ковтає віагру!

18 березня 2011, 13:08
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
7931

Моя заява, виголошена в парламентi 18 березня.

Шановнi громадяни!

Що частіше ми чуємо від влади балаканину про реформи, то менше власне  самих реформ. Ось таке «покращення життя вже сьогодні».

Кожен третiй працездатний співвітчизник полишив Батьківщину і шукає заробітку за кордоном! Багато хто повернувся би до рідної хати і своїх родин, однак де їм знайти роботу за достойні гроші?!

Навіть тi, якi працюють на виробництві, переважно не додають до національного ВВП, а споживають імпортні харчі – буряк, часник, цибулю, картоплю, цукор – тобто все те, чим родюча Україна здатна завалити півсвіту під саму зав’язку.

Нещодавно уряд навіть закупив для наших людей азійські корми для тварин! А міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк, як рекламний агент провiнцiйної фiрмочки, називає ці корми китайською гречкою інших сортів.

Усілякі крам і мотлох завозяться з-за кордону, бо українські заводи i фабрики пограбовані та зруйновані.

Через утиски з боку влади та хабарництво, національні виробники, які мають найменший прибуток, уникають державного нагляду, сплати податків до бюджету та соціальних фондів. А уряд сліпий, бо не бачить, що надприбутки олігархів на тлі жалюгідних пенсій та мізерних зарплат – це Туніс, Єгипет і Лівія разом узяті для України!

Свою імпотентність уряд прагне порятувати зарубіжними кредитами, ковтаючи валюту, як віагру, щоб переспати з Міжнародним валютним фондом. А це вже загрожує національній Незалежності.

Переконаний, що жодні реформочки на окремих діляночках економіки не принесуть позитивних результатів.

Потрібна нова економічна політика!

Політика вiдновлення  національного виробництва!

Полiтика створення мiльйонiв робочих мiсць для українських громадян!

Нова економiчна полiтика насамперед має опиратися на національнi фінансовi, трудовi і матеріальнi ресурси.

Лише це дозволить створити умови для реального покращення життя наших громадян.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.