Коли ж ви вже насмокчетесь, вампіри?

11 квітня 2011, 07:39
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
13166

Все що відбулося за останній рік вказує на одне - ми втрачаємо країну. Сумна статистика останніх місяців свідчить - біля 70% українців опинилися на межі бідності.

      Соціально-економічний терор, який влада влаштувала своєму народу, посилюється з кожним днем. Я не намагаюся підсилити депресивні настрої, борони Боже, просто складаю мозаїку і проводжу певні паралелі.       

     От задумався, як  просто от цим горе-реформаторам , Азарову, Тігіпку, Табачнику і т.д. «пресувати» людей, впроваджуючи абсолютно безглузді «реформи», приймаючи антинародні закони, призначаючи грабіжницькі податки, встановлюючи нереальні комунальні тарифи…      

      Адже є здоровий глузд, адже будь-яка людина розуміє, що не можна вимагати платити податі, коли платити просто нічим, коли, іноді, навіть нема за що поїсти. Саме так, це вже не фантастика, мільйони людей в Україні сьогодні обмежені в елементарному  харчуванні. Це реалії наших днів. Коли купівельна спроможність пересічного громадянина досягла критичного, нижчого за всю історію незалежної України рівня. Коли дороги у нас як у Буркіна-Фасо, а вартість бензину як у Парижі. Коли безробіття загрожує вже кожному 7-му українцю, а влада цинічно робить вигляд, що «все хорошо», продовжуючи «вішати» нам локшину на вуха. 

      ВОНИ  проживають у розкішних віллах, які охороняють автоматники, ВОНИ їздять у супроводі бодігардів, спостерігаючи за нашим життям з вікон своїх лімузинів або ілюмінаторів власних літаків, по дорозі на Каймани. ВОНИ заробляють мільярди і їм наплювати, що люди живуть від магазину до Ощадкаси. ВОНИ багатіють, народ зубожіє. 

       Я б хотів запитати, приміром Тігіпка, а скільки лікарень або сільських шкіл збудовано його особистим коштом? Скільком хворим на рак діткам зроблено життєво важливу операцію? Скільки книжок або комп’ютерів закуплено за його гроші для дитячих будинків???  З його фантастичними заробітками можна було б пожертвувати на добру справу. Але ні, це не цікавить.

        І тоді я поставив собі запитання, чому ВОНИ все це роблять? Не знайшовши відповіді, я зрозумів, ВОНИ просто вурдалаки, ВОНИ вампіри, які отримують садистське задоволення від того, що як паразити, як клопи, висмоктують кров власного народу. Боляче спостерігати, як ВОНИ нищать країну, як принижують гідність мільйонів наших співгромадян, крадучи майбутнє наших дітей.

       Я  запитую у НИХ, коли ж ВИ вже насмокчетесь? Скільки ВАМ ще потрібно вкрасти, щоб ВИ наситились і залишили свій народ у спокої ? Біблійна істина гласить: «Не збирай свої багатства на землі, бо найбільша твоя нагорода на небі…» , але це не про НИХ. Я думаю, а скільки ще потрібно терпіння  українцям, щоб зрозуміти, що так далі не можна? Рано чи пізно терпець урветься! Адже ВОНИ крадуть у нас головне, наше майбутнє. ВОНИ прагнуть поставити нас на коліна, загнати в стійло, щоб ми, як стадо баранів, паслися на їхніх пасовищах, задовольняючись тим, що перепаде від цих «пастухів»…

      Не сприймайте мої слова як патетику. Сьогодні вже не до порожніх декларацій, бо ми втрачаємо країну. Сприйміть це як суб’єктивну точку зору людини, українця, громадянина, батька.

     І останнє. Не все погано, надія є і вихід є, він у нашому єднанні. І ми обов’язково розворушимо це «гадюче кубло». Варто пам’ятати головне: разом ми здолаємо все!     

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.