Чемпіонський пояс не врятує Кличка?

22 квітня 2011, 13:45
Власник сторінки
Дослідницька компанія «СОЦІОПОЛІС: Social, Political & Market Research». Керівник відділу PR-послуг та інформаційного супровод
0
5725

"Команда професіоналів" продовжує політичну зачистку Києва

Після резонансних заяв очільника КМДА Олександра Попова про розкрадання столиці командою Черновецького стало очевидно, що

політична боротьба за контроль над Києвом досягнула піку. Тоді я у своєму блозі зробив прогноз: "Попову вдасться взяти під контроль столицю шляхом усунення від влади «молодої команди», або ж лідер столичної «команди професіоналів» домовиться із «молодою командою» про розподіл сфер впливу за сценарієм «бабло перемагає зло». Коли жоден із цих варіантів не буде реалізовано, то можна очікувати звільнення з посади голови КМДА самого Попова та/або дострокових виборів у столиці".

Очевидно, що реалізувався варіант №2. Попов таки домовився із Черновецьким і виборів у столиці цього року не буде. Олесь Довгий добровільно-примусово здав свою посаду секретаря Київради, а та сама прочерновецька більшість, яку так хаяв Попов, перейшла під контроль голови КМДА. 

 

"Порішавши" із Черновецьким, "борці за столичний порядок" оперативно взялися за екс-голову Шеченківського району Віктора Пилипишина. Тепер серед реальних конкурентів Попова на наступних міських виборах "сухим" залишається хіба-що Віталій Кличко. Очевидно, що світовий чемпіонський пояс з боксу рятує його від "маски-шоу". Але цього замало, щоб взагалі уникнути проблем. Хіба-що Кличко задовольниться роллю "англійської королеви"-мера Києва при всесильному Попову, у якого вперто не росте рейтинг.

 

Враховуючи із якою швидкістю розгортаються події у столиці, доля політика Кличка скоро стане відомою загалу. Проте є один чинник, який може втрутитися і кардинально змінити увесь політичний розклад у столиці. Це самі кияни. Але поки їх думки ніхто не питає і вони, схоже, цим сильно й не переймаються. 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.