Чи вбиватимуть завтра наших дітей

17 травня 2011, 11:27
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1956

Дітей депутатів та міністрів не б’ють у міліції, бо переважна більшість з них живуть та навчаються закордоном. А прості українські хлопці та дівчата потерпають від міліцейського свавілля.

Дочок й синів наших громадян часто незаконно затримують так звані правоохоронці, виродки в погонах б’ють їх, калічать, а коли перестараються – то вбивають...

Рік тому у столичному Шевченківському райвідділку МВС загинув Ігор Індило, студент зі звичайної сільської родини з Чернігівщини, з Борзнянського району, де я виховувався в інтернаті.

Нещодавно прес-служба Прокуратури Києва поширила інформацію про офіційне завершення розслідування смерті студента Ігоря Індила. Згідно рішення Прокуратури, у діях міліціянтів не виявлено ознак катування. Себто вони вважають, що цей юнак, якому так хотілось жити, сам винен у тому що сталося.

Ігоря вже не повернеш, але скільки ще хлопців та дівчат можуть стати жертвами знущань у відділках МВС.

Коли українська молодь, яку сьогодні б’є міліція, завтра здобуде владу – ми зупинимо це.

Вічна пам’ять Ігорю та щирі співчуття його сім’ї.

Олег Ляшко, народний депутат України

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.