Дорогі християни!

10 червня 2011, 17:25
Власник сторінки
Народний депутат України, Голова підкомітету з питань міжпарламентських зв’язків, двосторонніх та багатосторонніх відносин Комі
0
1548

Прийміть щирі вітання з нагоди одного з найвеличніших християнських свят – Дня Святої Трійці!

Ми прикрашаємо в цей день наші храми і наші домівки, встелюємо підлогу зеленими травами і осокою, як символ Божого задуму - гармонії світу і людини.

В цей благодатний день увесь християнський світ сповнений особливої радості.

Милістю Божою ми отримали безцінний дар Святого Духа, щоб з'єднатися у ньому з Отцем нашим Небесним і Сином його Ісусом Христом.

У своїй останній розмові з Апостолами Христос сказав їм, що Ви приймете силу, як Дух Святий злине на вас, і Моїми ви свідками будете в Єрусалимі, і в усій Юдеї та в Самарії, та аж до останнього краю землі.

День П'ятидесятниці став Днем народження християнської церкви, адже саме цього дня Апостоли почали своє служіння, почали нести Благу вість по світу.

Два тисячоліття минули з того часу і слово християнської віри поширилося на всі континенти та проникає у найвіддаленіші куточки нашої планети.

Сьогодні кожен може обрати шлях, яким йому йти. На жаль, як і на зорі християнства, інколи такий вибір вартує життя.

Та у Посланні до Римлян Апостол Павло свідчить нам: А коли живе в вас Дух Того, Хто воскресив Ісуса з мертвих, то Той, хто підняв Христа з мертвих, оживить і смертельні тіла ваші через Свого Духа, що живе в вас.

"Що вродилося з тіла є тіло, що ж уродилося з Духа є дух", - йдеться в Євангелії Святого Апостола Івана.

Ці слова змушують нас задуматись над своїми пріоритетами, своїми земними справами. Змушують запитати себе: по духовному ми поступаємо чи по тілесному?

У ці складні часи, коли цивілізація розвивається так стрімко, що залишила далеко позаду мораль та цінності, особливо пам’ятаймо про Дар Святого Духа.

Будьмо єдині в Дусі, як Апостоли, коли Дух Святий зійшов на них.

Прибравши та прикрасивши наші домівки і храми, очистимо ж думки і помисли свої для служіння Господу нашому! Відкриймо серця свої для Господньої любові і благодаті.

І нехай це величне свято надихає всіх нас на добрі справи, наповнює серця любов’ю до ближніх, дарує нам мир і затишок, а головне – віру і впевненість у майбутньому.

З нами Бог! З нами Україна!

Христос посеред нас!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.