Пикетируем ООН фотографиями)

22 червня 2011, 14:46
Власник сторінки
Захищати місто. Але це не професія, а місія.
0
1050

Завтра, в четвер 23 червня, о 10-00 відбудеться термінова акція протесту проти дезінформації українськими чиновниками керівництва ЮНЕСКО щодо реального стану збереження історичних пам’яток у Києві.


За інформацією громадянської ініціативи «Збережи Старий Київ», за сприяння української сторони та ряду будівельних компаній у Парижі вже готують проект рішення ЮНЕСКО щодо України, який базується на відвертій брехні, авторами котрої є цілком конкретні особи в Україні. 

Сумнівні або відверто брехливі тези, що їх повідомила ЮНЕСКО українська сторона:
- В Києві ніби-то діє мораторій на будівництво (?!) в центральних частинах;
- Щодо будівлі на Кловському спуску 7 (котрий «затіняє» лаврську дзвіницю), винесено резолюцію Держкультспадщини;
- Будівництво в історичній частині Києва під контролем прем’єра та міськдержадміністрації (тоді виходить, що знесення садиби Казанського, зведення будинку на Театральній та вертолітний майданчик – це їх проекти?).

Щоб спростувати цю дезінформацію, акція пройде у формі фотовиставки просто неба біля представництва ООН в Україні (адреса - Кловський спуск, 1), де буде продемонстровано найбільш кричущі факти нищення об’єктів культурної спадщини столиці, що знаходяться під охороною ЮНЕСКО.

Мета фотовиставки – продемонструвати ЮНЕСКО (яке є структурним підрозділом ООН), що реальний стан справ не відповідає тій інформації від українських чиновників, котрі вони надають в центральний офіс ЮНЕСКО.

Час – Четвер, 23 червня 10-00
Місце – Кловський спуск 1, представництво ООН
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.