У заручниках жлобства Коломойського

01 серпня 2011, 12:07
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0

Патологічна жадібність олігарха Коломойського, власника компаній "Аеросвіт" і "Дніпроавіа", постійно псує життя і настрій тисячам авіапасажирів, тим, хто їх чекає, працівникам авіагалузі.



Я зараз у Сімферополі в аеропорту після зустрічей з виборцями. Не можу вилетіти до Києва, де на мене чекають однодумці. Рейс переносять вже двічі.

Як повідомляють ЗМІ, пілоти відмовляються виконувати рейси, мотивуючи це морально-психологічним станом, який не дозволяє їм здійснювати польоти, у зв`язку з тим, що вони не отримали обіцяних виплат.

Затримано десятки рейсів до Москви, Афін, Дюссельдорфа, Габмурга, Одеси, Сімферополя. Вимоги пілотів - індексація виплат, підвищення оплати праці на 18%.

До речі, я купив квиток економ-класу туди-назад за 1 800 гривень, за таку відстань це ціна, яка вдвічі більше, ніж в Європі. Мені також довелось поміняти квиток на інший рейс і за це з мене здерли ще 1 085 гривень доплати. А хто доплатить тисячам людей та й мені за дискомфорт і незручності?!

Я особисто не вперше став заручником жлобства Коломойського. Минулого року я майже добу не міг вилетіти з-закордону, з квитком "Аеросвіту" на руках, тому спізнився до парламенту, де розглядалося питання про відставку уряду Тимошенко.

Між іншим, зараз в Інтернеті доброзичливці брешуть, що Коломойський фінансує Радикальну партію Олега Ляшка. То хай хоча б своїм пілотам зарплату віддасть!

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.