З’їзд Соціалістичної партії України доказав, що альтернативи об’єднанню лівих сил немає

10 серпня 2011, 07:42
Власник сторінки
И.о. ректора Национального университета биоресурсов и природопользования Украины
0
2691

Необрання голови Соціалістичної партії України засвідчило нездатність її лідерів запропонувати шляхи оновлення партії, творення суспільства справедливості

З’їзд, який пройшов 31 липня показав, що в соцпартії немає нових ідей і людей, які б об’єднали весь загал. Виходячи із загальнолюдських інтересів, ставлячи за мету реалізувати ідеї демократичного-соціалізму в Україні, стратегічним завданням для всіх лівоцентристських партій, в тому числі і для СПУ, є подолання бар’єру несправедливості. Це передбачає обов’язкове єднання всіх лівих сил і ніякі амбіції вождів, як це було раніше, не повинні шкодити цій справі.

Ситуація в Україні така, що у лівоцентристів є унікальний шанс повернутись у велику політику і стати реальним виразником інтересів людей найманої праці та середнього класу. За оцінками соціологів це до 30% виборців України.

Нові українські ліві здатні добитись поставлених задач лише об’єднавши свої сили. Роботи в лівої опозиції багато – це і нове виборче законодавство, недопущення продажу землі, реформування зарплати, зменшення експлуатації людини праці, підтримка молоді і ветеранів, порятунок села.

Ці та інші теми мусять бути негайно обговорені на круглому столі лівих сил України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.