Англійський погром: Європі пора схаменутися

10 серпня 2011, 07:53
Власник сторінки
Політик
0
6035

Дуже наглядний урок зараз відбувається в Англії.

Ось до такого іммігранстського кримінального безладу, погромів, пожеж та мародерства призводить транснаціональний капіталізм, толерантність та мультикультуралізм.

Найогиднішим є те, що ліберальні ЗМІ подають цей розгул банд чорних расистів як "бунт молоді" (!) або "бунт робітників" (!!!). Та ці "робітники" в житті своєму в руках нічого не тримали, крім косяка! 

Якщо Європа не хоче повторити сумний шлях Римської імперії, знищеної варварами, вона повинна не тільки "обмежити міграцію", як це пропонують поміроквані європейські борці з міграцією. Європейцям треба корінним чином змінити свій спосіб життя.

Відмовтися від транснаціонального капіталізму, відновити традиційні сімейні цінності, відійти від споживацтва і перестати цуратися "не престижної" роботи. Бо європейці теж хороші - звикли, що всю чорну роботу за них будуть робити мігранти, а вони тільки сидітимуть в офісах. Так це дуже і дуже важко. Але інакше - загибель!

І наостанок - європейцям треба шукати здорового порозуміння з народами Третього світу. Не на основі "мультикультуразіму" чи імперіалізму, а на основі ідентичності та націоналізму. Проблема не в ісламі, а в міграції. Треба усвідомити, що міграція - це наслідок згубної дії транснаціонального капіталу і лібералізму. Це - справжні вороги всіх народів. Тому тільки глобальна перемога над цим злом врятує і Європу, і дасть гідне життя народам Азії та Африки на своїх рідних землях.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.