Уповноважені із прав дітей президента

14 серпня 2011, 14:05
Власник сторінки
Дослідницька компанія «СОЦІОПОЛІС: Social, Political & Market Research». Керівник відділу PR-послуг та інформаційного супровод
0
3521

Вірної Вам служби, державні мужі

Жодним не засуджую рішення колишніх палких помаранчевих активістів йти на службу до недавнього політичного ворога. У кожного своя дорога!

Наважуся лишень дати декілька порад Каськівим, Павленкам тощо:

1) не пояснюйте мотивацію свого вибору - усі все розуміють! Прибережіть свій мозок для вірної служби новому тимчасовому гаранту вашого благополуччя.

2) не забувайте, що мільйони українців і без вас бачать велику любов Януковича до дітей та фанатичне опікування національними проектами.

3) хоч краєчком чутливого для вас місця пам'ятайте, що:
- "уповноважений президента з прав дитини" - це не "уповноважений із прав дітей президента";
- "агентство з інвестицій та управління національними проектами" - це не "агентство з інвестицій та управління межигірськими проектами". 

І насамкінець: окрема велика вам подяка за мужній вчинок у важку  для держави хвилину! Вірної вам служби, наші патріоти!

Зустрінемося на нових барикадах...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.