6-го вересня, під ВР, початок "Осіннього наступу". Вони мають піти геть !

25 серпня 2011, 00:33
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
6408

24-го серпня міністр МВС Могільов "достойно" відпрацював нові генеральські зірочки на погонах, презентованих йому паханом. Київ мов концтабір, міліції більше ніж пересічних громадян, озброєний "Беркут" усюди -неодмінна "прикраса" сучасної столиці.

Не буду нагадувати вчорашні події під час проведення мирної ходи опозиційних сил в День Незалежності України. Про це вже багато написано. Скажу просто: в Україні тоталітаризм, епоха кримінально-міліцейського свавілля, це вже аксіома.

Роль "штурмовиків" сьогодні виконує міліцейський спецназ. Їх завдання: кийками, сльозогінним газом, водометами нищити патріотів України,. Знущатись над тими хто щиро любить і цінує свою країну. Сьогодні нам забороняють ходити там де ми хочемо, а завтра бандити заборонять нам дихати...

День Незалежності ще раз підтвердив, що нинішня влада ненавидить все українське: мову, культуру, історію, традиції, державні символи. Девіз Януковича : в тюрму або на коліна, прогнутись або в автозак. Вони не зупиняться ні перед чим. Єдине, що може їх зупинити-це народний гнів.

В таких умовах ми повинні піднімати людей, щоб захистити свою землю, захистити державність, захистити майбутнє наших дітей.

6-го вересня відкривається чергова сесія Верховної Ради України. В цей день об,єднані опозиційні сили повинні знову зібратися разом на спільну акцію протеста під стінами  ВР, щоб вимагати негайного розпуску парламенту, відставки президента Януковича і призначення нових демократичних виборів.

Нагадаю, що влада в Україні нелегітимна. ВР штучно продовжила свої повноваження до 2012-го року і сьогодні не має права представляти інтереси укрїнського народу. Янукович шляхом злочинної змови з депутатми-піаністами узурпував владу і присвоїв собі повноваження які не делегувавли йому виборці у 2010-му році.

Отже, закликаємо, 6-го вересня, всі опозиційні сили, підписантів КОД, а також громадські організації, що долучилися до боротьби з диктатурою,  разом, під стінами парламенту,  дати рішучий бій правлячому режиму. 

Громадянське об,єднання "Новий Київ" звернеться  до всіх опозиційних політичних партій представлених у парламенті з вимогою стати на захист народу України, її державності, Конституції і Закону.

Ми вимагаємо від опозиційних депутатів, застосовуючи усі конституційні методи політичної боротьби, не дати можливості продовжувати роботу антинародному парламенту. Ми також вимагаємо, не на словах, а на ділі розпочати роботу над проектом відставки нинішнього президента України Януковича і розпуску Верховної Ради.

Зазначу, що саме ці вимоги були основними у резолюції Комітету Опору Диктатурі на вчорашньому мітингу опозиції присвяченному Дню Незалежності України. Отже, такий крок буде цілком послідовним і виправданим.  

Якщо наша ініціатива буде прийнята, вже найближчим часом потрібно оголосити всеукраїнську мобілізацію прихильників опозиції під стіни праламенту 6-го вересня. Нас мають бути десятки тисяч. Саме ця дата може стати початком "Осіннього наступу"  українського народу на кримінальну олігархію, кінцевим результатом котрого стане повалення правлячого  режиму.

Ми переконані, що осінь 2011-го року  - наш шанс зламати владу.

Якщо ми цього не зробимо - виборів 2012-го року не буде ! Янукович вже вирішив, що продовжить повноваження нинішнього "кишенькового" парламенту до 2015 року. Його кінцева мета - конституційна більшість і впровадження системи обрання президента в парламенті. Це означатиме, що в Україні на десятиліття буде встановлено диктатуру. Ми не маємо права цього допустити. 

Крім того, сьогодні за гратами Юлія Тимошенко та інші політв,язні.Час вироку Банкової, та продажного печерного суду наближається з кожним днем. Отже, ми всі маємо бути готові до того, щоб не допустити відвертої політичної розправи над справжнім патріотом, лідером української опозиції. 

Тільки в єдності та координації спільних дій, а також системному плануванню подальших кроків нам гарантовано успіх. Жодних сумнівів, перемога буде за нами ! Банду геть !  Зека на нари !

Україна варта того, щоб за неї боротися. Україна варта того, щоб покласти за неї життя. Слава Україні !




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.