Виродки вбивають собак

16 вересня 2011, 12:15
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2638

Влада міста Лисичанська на Луганщині озвіріла.


Чиновники-виродки придбали пересувний крематорій для знищення безпритульних тварин. Цю інформацію мені підтвердили в Національному екологічному центрі України. А представники Луганської обласної організації Радикальної партії мають свідчення очевидців такого знущання над нещасними песиками і котами.

Мобільна група у складі водія, оператора і стрілка полює на бездомних за допомогою спеціальної рушниці - шприцемета. Вбитих тварин кремують у печі спеціального утилізатора при температурі 900 градусів. Як повідомляють мешканці Лисичанська, є випадки спалення ще живих собак і котів.

Екологи стверджують, що “крематорій на колесах” обійшовся місту в 200 тис. грн. Його передали на баланс комунального автотранспортного підприємства “Комунтранс”, яке займається вивезенням міського сміття.

Дивує сума, витрачена на придбання душогубки з бюджету міста –  200 тисяч гривень (близько 30 тис. дол.) і подальші щомісячні витрати на її обслуговування: зарплата трьох осіб, закупівля препаратів для вбивства тварин, пальне, автосервіс. Це не тільки звірство, а й безглуздий вчинок. Цих коштів вистачило б для вирішення проблеми безпритульних тварин шляхом стерилізації. До недавнього часу в Лисичанську собак знищували за допомогою відстрілу.

Я вже звернувся з депутатським зверненням до Міністерства екології та Генеральної прокуратури з вимогою припинити знущання над нашими друзями-тваринами і покарати чиновників-садистів.

 

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.