Бій під Верховною Радою: разом – ми сила!

20 вересня 2011, 13:58
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1367

Сьогодні "афганці", "чорнобильці" та інші соціально незахищені категорії населення пікетували Верховну Раду України проти скасування пільг. Я виступав у парламенті і сказав владі прямо: "Якщо ви не зупините це знущання - скасування пільг, то люди вийдуть

з вилами Вас виносити!".


Литвин сміявся, Єфремов сміявся, фактично вся більшість сміялась... А через 5 хвилин люди прорвали металеву огорожу, здолали числених "беркутівців" і потопом ринули до стін Верховної Ради. І я був разом з людьми, кричав владі "Ганьба!" і віттягував "беркутівців", які пресували відчайдушних "афганців", заведених несправедливістю та наругою над їхніми скаліченими долями. Особливо щирою для мене були слова подяки “афганців”. Ми підтримуємо один одного, бо разом – ми сила!

Радикальна партія – єдина політична сила, яка стала на захист людей, у яких уряд, не забезпечивши компенсації, забирає пільги, яка були гарантією не звалитися у прірву остаточних злиднів. Цим людям і так в житті дуже важко, а уряд позбавляє їх мінімального соціального захисту.

Про що говорить сьогоднішній бій під Верховною Радою? Стає вочевидь зрозумілим, що влада не просто є колоссом на глиняних ногах (штовхни – і впаде), вона розгублена і не розуміє настроїв людей. А отже, не здатна маніпулювати ними, а донедавна це було головною зброєю цієї антинародної влади.

Один з "афганців" сказав мені, що прорвана металева огорожа парламенту – це лише квіточки. Далі буде.

 

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,чорнобильці
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.