Уряд доводить людей до голоду

22 вересня 2011, 09:59
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1027

Після акцій в Києві я вилетів підтримати мітингувальників у Луганську.


Людському терпінню теж є межа, навіть якщо йдеться про таких тихих, спокійних українців. Спроба влади пограбувати найзнедоленіших серед них – чорнобильців, інвалідів, ветеранів та інших загалом 16 категоій пільговиків, стала останньою краплею. Замість захищати слабких, влада вирішила збиткуватись з них. Набиваючи свої банки мільярдами, в соціально незахищених відбирають копійки.

Це викликало спротив по всій Україні. Одразу після подій під стінами Верховної Ради я вночі полетів до Луганська. Хоч ця територія вважається «своїм плацдармом» для нинішньої влади, але і там люди збагнули її злочинну суть і виступають проти антинародної політики. Як спротив пограбуванню найбільш скривджених, біля обласної адміністрації у Луганську люди встановили наметове містечко. Цілодобово у ньому перебувають сотні людей. Серед них 60 ліквідаторів аварії на ЧАЕС, ветерани війни, інваліди. Приходять і молоді люди, які не є пільговиками, але підтримують їх, бо й самі сьогодні від реформ Азарова живуть не краще.

Показово, що за весь цей час до мітингуючих не вийшов жоден чиновник. Ніхто не поцікавився, чому вони там зібралися, які у них, проблеми, чи можна якось допомогти. Це яскраве свідчення того, що владі просто начхати на народ. Я спеціально прилетів до Луганська, щоб підтримати людей, підтримати їх справедливі вимоги. Провівши цілу ніч в наметовому містечку, вранці я вилетів до Києва і одразу з аеропорту поїхав до Верховної Ради, щоб підтримати акцію протесту будівельників ВАТ "СБМУ", яким місяцями не виплачують заробітну плату. А далі я пішов до парламенту, де виступив на підтримку людей та рішуче закликав не приймати антинародний бюджет.

Хочу, щоб усі українці знали – ви не наодинці по розкиданих наметах, а ми усі разом. Ми не просимо, а вимагаємо. Нам потрібні не поблажки Тігіпка, а гарантоване Головним Законом – Конституцією України. І ми це отримаємо, попри спротив влади, їх брехню, їх паркани, та силовиків, кинутих придушувати громадян.

Штурм парламенту показав, що влада боїться народу. Людський гнів не зупинять ні металеві паркани, ні наряди «беркуту». Втікаючи, як ті щурі, депутати пообіцяли не чіпати соціальних виплат. Але вже наступного дня відгородилися ще більшим парканом і продовжують говорити, що пільги це накладно.  Це доказ того, що перемовини з цими підлими лицемірами не мають сенсу. Вихід один – позбутися цієї влади. Питання лише у тому, чекати народу виборів, чи виявити свою волю раніше.

 

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,радикальні дії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.