За що переслідують моїх однодумців?

24 вересня 2011, 10:07
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
22312

Моїх однопартійців переслідують. В ніч з 23 на 24 вересня приблизно о 01:00 невідомі зловмисники влади кинули 2 пляшки з запальною рідиною в автомобіль одного з лідерів Одеської обласної організації Радикальної партії


Я формую команду людей, які зможуть підняти Україну з колін. Тисячі представників всіх областей України вже приєдналися до Радикальної партії, яку я очолюю, і ведуть активну роботу.

Вочевидь, влада і олігархія, які зрощені між собою, немов сіамські близнюки, бояться радикальних змін в державі, бояться справедливості, бояться ротації еліт, коли на їх місце прийде патріотична розумна молодь, яка наведе лад на своїй землі – і тоді не буде ні олігархів, ні чиновників, які прислужують їм, а не народу.

Тому моїх однодумців переслідують. В ніч з 23 на 24 вересня приблизно о 01:00 невідомі зловмисники кинули 2 пляшки з запальною рідиною в автомобіль «Шевроле Орландо» одного з лідерів Одеської обласної організації Радикальної партії, депутата Балтської районної ради Євгена Кифоренка, який активно займається партійним будівництвом і день у день дедалі більше людей на Одещині приєднуються до нашої політичної сили. На цій машині Кифоренко щодня долає сотні кілометрів, проводячи зустрічі із земляками.

Господь Бог милостивий, Він захистив Євгена та його родину. Чудом рідина не зайнялася. Слідчо-експертна група Балтського райвідділку МВС прибула на місце і оперативно дійшла висновку: знайдені пляшки та горіла тканина свідчить про навмисне скоєння злочину.

Це не поодинокий випадок спроб залякування моїх однодумців. Нещодавно, 15 вересня, подібний прикрий інцидент стався з представником Радикальної партії у Могилів-Подільському Вінницької області Олександром Царенком, відомим у своєму краї громадським діячем, лідером Вільних профспілок підприємців. Невідомі особи пошкодили автомобіль Царенка. Пошкодження  машини Фольксваген 1981 року випуску настільки значні, що можна вважати -  автомобіль відновленню не підлягає. Злочинці  важкими предметами  вибили  усі вікна, фари, повороти, пошкодили  кузов, порізали  шини і не тільки.

Я вже звернувся з депутатським запитом до Генеральної прокуратури України. Звертаюсь до всіх хто може допогти в розшуку зловмисників: друзі, це не переслідування Ляшка чи його однодумців. Це переслідування багатостраждального українського народу, на захисті інтересів якого ми стоїмо. Сьогодні вони намагаються знищити наші машини – завтра прийде за вашими. Друзі, якщо у Вас є якась інформація щодо скоєних злочинів – будь ласка, зв'яжіться зі мною та повідомте, всі контактні дані є на моєму сайті http://www.liashko.ua/

Я знаю, що Радикальна партія – кістка в горлі влади. Але вони нічим нас не залякають! Ми не з тих, хто ламається і здається!

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,автомобілі,радикальні дії,переслідування
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.