Продав-купив валюту... В тюрму ?

26 вересня 2011, 16:41
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
8617

Маразм крєпчаєт. Януковичу остаточно "зриває дах" від сп,яніння владою і безнаказанності ...

Гадаю, що я далеко не перший хто підняв тему нових правил обміну валюти. Але вирішив виказати свою суб,єктивну точку зору з цього приводу.

Отже, нові правила обміну валют - це повний "абзац". Януковича і його протеже, "молодого да рьяного"  Арбузова просто "перемкнуло" від неадеквату. Здається, що ці люди отримують садистське задоволення від знущанням над власним народом. Вони плюють на Конституцію, закони, людей і прикриваючись "благими" цілями продовжують встановлювати тоталітарний режим, будувати мєнтовсько-прокурорську державу.

Тепер по суті. Ці норми  є грубими порушеннями елементарних прав громадян. В першу чергу права на захист особистої інформації. Крім того, це намагання влади здійснювати  тотальний контроль над населенням України, а також елемент відвертого шантажу і залякування людей. Спитаєте як ? Дуже просто.

Не секрет, що значна частина мешканців України заробляє в конвертах, а частина економіки знаходиться в тіні. І це не їхня вина, це провина влади, як нинішньої, так і попередньої. Оскільки, не змогли створити гідні умови праці людей, написати зрозумілі правила, не  забеспечили економічного зростання країни. 

Багато наших людей заробляли більше ніж декларували, ну так сталося, нічого з цим не зробиш. І це не означає, що вони заробляли не чесно або крали. Просто в умовах нестабільної держави люди боялися відкриватися, це аксіома. Не всі несли свої заощадження в банки, багато хто тримав гроші у шкляних банках, під диваном або в шкафу. Тепер, при потребі здійснити ту чи іншу операцію з валютою, кожен громадянин стає мішенью влади. Він змушений залишати свої особисті дані при обміні, ці дані фіксуються і людина "засвічена". Це означає, що будь-кого, незалежно від його соціального статусу та партійної приналежності можна "прорахувати". А значить взяти "на гачок". Коли ? Як ? Звідки ? І т.д. Повірте, така норма немає нічого спільного з , так званою, детінізацією економіки: це фальш, дурня, заговорювання зубів, лохотрон.

Друга причина -це спроба штучного стримування гривні, яка сьогодні знаходиться в повному ауті, і вже усім зрозуміло, що інфляція не за горами. Тому, це, свого роду, технологія, щоб якось утримати курс, хоч трохи потягнути, аби до Євро все не рухнуло. Адже станок не може працювати вічно. 

І останнє, вже найближчим часом в Україні неодмінно з,явиться новий "чорний" ринок валютників-мінял, який без сумніву також буде кришувати влада. Гарний додаток до, й без того,  захмарного бюджету, для СБУ, МВС і ГПУ. Пасіться хлопці, кришуйте, заробляйте... Головне, вчасно кийками бийте і черемхою людей травіть, розганяйте та в автозаки пакуйте. От така вона "сермяжная правда жизни"...

До речі, свої мегестатки вони вже давно вивезли в офшори, тому їм нема за що хвилюватись. У них всьо хорошо, для них "покращення" вже давно настали.

Я коротко описав тільки основну ( на мій погляд)  частину цього "мутного" ноу-хау, оскільки є ще маса інших підводних каменів чергового ідіотизму Януковича. Але деталізація потребує багато часу. 

Особисто у мене, складається враження, що це якась суцільна маячня, мрак... Прикро, що здебільшого, ми такі речі мовчки "ковтаємо". А це, насправді, дуже серйозний прецендент. В будь-якій цивілізованій країні це моголо б стати поштовхом до соціального бунту. Тільки не у нас. Ми й надалі "мовчимо в хусточку"  і обурюємось на кухні.

З рештою, все, що робить Янукович - це повна профанація і безглуздя. Питання в тому, скільки часу це буде тривати. Сподіваюся, що недовго. Над цим і будемо працювати далі.

P.S. Хочеться ще додати, що ці новації зачеплять не тільки опонентів влади, а й її прихильників. Отже, шановні, робіть висновки, чи правильним був ваш вибір. Варто задуматись... 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.