Янукович: "Заднюю не включать"! Кримінальна сутність перемагає здоровий глузд

30 вересня 2011, 18:57
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
15550

Суд над ЮВТ завершено. Залишився вирок. Сором. Ми дожилися до того, що живемо в країні де людині не дають виголосити останнє слово. Такого не було навіть в 37-му. Якщо хунта це робить з лідером опозиції, не важко уявити, що відбувається з простими громад

Позаду три місяці суцільного правового ідіотизму, брехні і свавілля. Не буду зупинятися на тонкощах справи, за цей час говорив багато, повторюватись не буду. Скажу одне: весь світ бачить,і розуміє цинічність, відверту замовність, і правову недолугість  цього процесу. Але...

 Януковичу  "по-барабану"  державні  інтереси, його не цікавить реноме голови держави, йому все-одно, що про нього думає світ. Ним керує ненависть і зневага, не тільки до Тимошенко, а й до власного народу, до України.

 "Донецький" ( я не маю на увазі місто, регіон і людей, я про кримінальний клан)  принцип "пацан сказал-пацан сделал" не дає йому думати як державному діячу. Ним керує бандитський, кримінальний менталітет, злочинна сутність переважає над здоровим глуздом. Отже: Янукович "задню не включить", бо в їхніх колах - це "западло", там інші життєві принципи. Піти на поступки значить бути слабим.  І я думаю, яким же потрібно бути людоненависником, щоб особисту помсту поставити вище інтересів громадян України… Не вкладається в голові, маячня.

 Ми дожилися до того, що кримінал став елементом державної політики України. А президент Янукович впроваджує злочинні механізми в управлінні країною. МВС, СБУ, прокуратура  тісно переплилися з олігархатом і  бандитами, стали одним цілим. Це окупаційна влада , вона антинародна.

 Сьогодні сталася надзвичайна подія. Юлі не дали виголосити останнє слово. Мабуть, такого не було навіть у часи Сталіна. Виникає просте питання: а навіщо взагалі тоді суд ? Легше просто: розстріляти без суду і слідства...

 До речі, згідно норм Кримінально-Процесуального Кодексу України,  «не надання підсудному виступати в дебатах з останнім словом»  призводить до скасування вироку ( Пункт 13. Ч.2., ст.370 КПК України). Тобто, по закону,  Юлю потрібно випускатити.

 Але натомість, Янукович знову залишає невинну людину за гратами. Більш того, «креативне чудо юстиції», суддя Кірєєв йде на перерву з  ультракреативним формулюванням «орієнтовно до 11 жовтня»… Хтось розуміє, що значить «орієнтовно» ? Крім того, він забороняє бути присутніми на зачитуванні вироку усім, крім представників ЗМІ. Навіть народні депутати позбавлені можливості бути присутніми, я вже мовчу про громадян України. Це спланована акція режиму, їм потрібно повністю контролювати процес. Тому вони можуть оголосити вирок де завгодно і коли завгодно, хоч серед ночі, десь в Пущі Водиці.

 І от я думаю, яким же потрібно бути боягузом, щоб так злякатися маленької тендітної жінки, яка знаходиться в тюрмі. Звичайно, лідера опозиції, але все ж  жінки в тюрмі ... Враховуючи могутні габарити Януковича і багатьох його поплічників, якось не гідно, їхньої мовою  не "по-пацанячи"...

 Отже, можна бути політичним та ідеологічним противником Тимошенко, це нормально.  Але не можна бути невігласом, щоб не розуміти того, що в Україні остаточно встановлено диктатуру криміналу. Те що вони виробляють з Юльою, Юрою, іншими політв,язнями,  завтра буде стотуватися кожного , незалежно від політичного забарвлення і соціального статусу. Адже зрозуміло, що ця  хунта не зупиниться ні перед чим. Зупинити їх може тільки сила, справжній гнів українського народу.

  Постає одне питання: невже ми, українці, патріоти,  будемо і надалі мовчки «ковтати» цей непотріб ? 

 І останнє, до тих пір поки Юля, Юра та інші політв,язні не будуть на свободі в країні пануватиме хаос і він буде поглиблюватись. Я вже не згадую соціально-економічні наслідки панування цих горе-правителів, це ще попереду і є темою окремої дискусії.

Є, звичайно, малюсінька надія на Варшаву. А раптом до нього дійде, що його вже не вважають адекватним керівником України, з ним не хочуть спілкуватися і вже скоро поставлять на один щабель з Лукашанеком. Хоча..., мені здається Януковичу до лампочки... 

 Отже, вирок буде. Сподіваючись на краще - готуємось до гіршого, це буде чесним. Не варто перебувати в світі ілюзій. Янукович і «братва» не відступляться. 

 Тому вже зараз маємо розуміти, що робити далі. А вихід один – ламати систему. Потрібна серйозна системна робота, мобілізація в усіх регіонах. 11- те жовтня повинно показати всьому світу, що в Україні є народ, який не скориться і не стане на коліна перед злочинцями і олігархатом. 

 Наша сила в єднанні, не за партійним принципом, а заради України. Боротьба має продовжуватись, до перемоги.  Я  вірю, що так і буде. Прозріння прийде. В кінці кінців, Юля і Юра будуть на волі, а в країні припинить панування мєнтовсько-кримінальне  свавілля. В цьому жодних сумнівів.

Коли ми разом - банда відступає ! Слава Україні !

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.