Якщо зі мною щось трапиться – спитайте у Могильова

07 жовтня 2011, 09:09
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1352

У нашій країні вже два роки впроваджують системний терор. При чому проти людей діють не якісь там бородаті дядьки в тюрбанах, а свої браві “захисники” – правохоронці.

Терор проти народу державний і свідчить про страх та слабкість нинішньої  влади. Силовикам вказано діяти і не дозволено думати. Бо чим думає міністр внутрішніх справ  Анатолій Могильов?

5 жовтня на парламентських слуханнях “Про реформування системи органів Міністерства внутрішніх справ України і впровадження європейських стандартів” я виступив з гострою критикою відомства. Сьогодні у відділеннях міліції катують безвинних людей, приписуючи їм злочини, яких вони не коїли. Такі «слідчі дії» часто закінчуються по суті вбивством. З парламентської трибуни я сказав Могильову, що за це відповідальні він та його підлеглі. Пригадав вбивство 19-річного хлопця, мого земляка Ігоря Індила. У той же час злочинні діяння мажорів залишаються безкарними. Міліція нині “кришує” бандитську діяльність і виконує злочинні накази влади. Тисячі бравих “беркутівців” виганяють проти людей, які, маючи на те конституційне право, а головне підстави, виходять висловити протест антинародній політиці влади. Силовики товчуть кийками громадян без розбору: підприємців, чорнобильців, пенсіонерів чи студентів. Ще й вимагають на цю справу збільшення бюджетного фінансування. Це ганебно! Люди ненавидять правоохоронців. І лиш я один сказав про це міністру у вічі. Натомість він слухав все з ухмилочкою. Але сказати, що ніяк не відреагував, не доводиться.

Вже на наступний день 6 жовтня півдня за моїм авто біля Верховної Ради стежила машина МВС. Коли я спілкувався з людьми, співробітники міліції Зобов Андрій та Чабанюк Сергій заблокували проїзд моєї машини та намагались незаконно затримати мого помічника.

Виходить, Могильов замість того, щоб зробити висновки з моїх слів і хоч би почати думати над дійсно реформами правоохоронних структур, вирішив просто мстити і влаштувати мені переслідування. Його підлеглі отримали вказівку перешкоджати моїй діяльності як народного депутата та лідера Радикальної партії. Переслідувань я не боюсь! Але якщо  зі мною, не дай Бог, щось трапиться, знайте – це справа рук Могильова і його «орлів».

До речі, сьогодні, 7 жовтня, у Верховній Раді я підійшов до міністра Могильова, який сидів в урядовій ложі. Сказав йому, що вчорашнє його "вітання" – стеження за мною – отримав. Могильов цинічно засміявся, тобто з міліцейською безпосередністю ВИЗНАВ, що саме він дав команду підлеглим незаконно стежити за мною.

Могильов думає, що взяв Бога за бороду, раз веде себе так зухвало. І сподівається, що спіткає доля його попередників. Я зроблю все, щоб Могильов, цей злісний порушник закону, не уникнув відповідальності.

 

 

Олег Ляшко, Лідер Радикальної партії

Відео

http://www.youtube.com/watch?v=R0lR52DMQTY&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=-x-Z0_lGwWw&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=PWafnny6lrA&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=tB8LyVdz27M&feature=player_embedded



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: МВС,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Могильов,переслідування
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.