Депутати не хочуть скасовувати VIP-пенсію через патологічну жадібність

18 жовтня 2011, 21:40
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1725

Сьогодні Верховна Рада відхилила законопроект №8101 “Про обмеження пенсій та скасування вихідної допомоги для народних депутатів, суддів та чиновників”.

Я виступив з парламентської трибуни на підтримку цього законопроекту, а відтак жорстко розкритикував парламентську більшість, зусиллями якої законопроект 8101 був провалений.

Блатні пенсіонери – паразити, які зжирають бюджет. Верховна Рада не проголосувала за законопроект щодо обмеження пенсій та скасування вихідної допомоги для народних депутатів, суддів та чиновників, бо вже зараз у парламенті 140 пенсіонерів, які отримують і велику зарплату, і VIP-пенсію. Інші, хто не голосував за законопроект №8101 – це депутати, у яких патологічна жадібність затьмарює залишки совісті. Переживають, яка ж у них там буде пенсія, хоча накрали стільки, що за три життя все не витратиш”.

Я глибоко переконаний, що і вихідну допомогу депутатам неодмінно треба скасувати.

Як же це так: кожен депутат, коли йде на пенсію, отримує 200 тисяч гривень одноразової допомоги?

А в цей час мільйони простих пенсіонерів не знають, як їм вижити, людям немає що їсти, вони не знають, як пролікуватися, яким чином заплатити за комунальні послуги. Час припинити паразитування блатних пенсіонерів і призначати пенсії по справедливості, а не через чиїсь витребеньки.

 

Олег Ляшко, Лідер Радикальної партії

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: депутат,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,пенсії,VIP-пенсія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.