Політ іде нормально…

20 жовтня 2011, 13:38
Власник сторінки
Голова Батьківщини Молодої
0
980

Янукович полетів на Кубу.

Президент вирішив, мабуть, порадитись з колегами, як продуктивніше згортати демократію в державі. Програвши як на європейському, так і на російському полі, дійсно непогано злітати на Кубу.

Дивовижно, як за такий короткий час нинішній владі вдалося стати фактично «ізгоями» в усьому демократичному світі. Реакція на «Брюссельський ляпас» не оригінальна. По-суті, відбувається повторення кроків «брата по духу» Лукашенка, котрий після чергових розгонів демонстрацій і появи нових політичних в’язнів, нічого кращого не міг придумати, як у відповідь на жорсткі санкції західних демократій шукав підтримки у Росії або в авторитарних країнах «третього світу».

 Тому і не дивно, що Азаров з таким завзяттям рапортує про «захоплюючі успіхи» у зв’язку з підписанням зони вільної торгівлі в рамках СНД, яка по своїй суті «вільною» ніколи не буде, бо те що потрібно Україні купувати з неї наперед вилучено. Справді мова йде про створення зони, але не торгівлі, а зони нової окупації України  Кремлем.

 Висновок напрошується один – ми є свідками звичайного «розводняка», коли все було зроблено з однією метою – показати, що ЄС не хоче Україну приймати, тому нічого не залишається, як подаватися в обійми Росії. При чому припущення деяких експертів, що в оточенні Януковича перемогло кремлівське лобі абсолютно не спрацьовують. Так виглядає, що і незаконна «посадка» Юлії Тимошенко, і очікування на реакцію ЄС і США, і раптові розмови, що Угоду про Асоціацію можна відкласти, і заяви про вивчення технічних умов приєднання до Митного Союзу – це все частини одного ланцюга, який накинутий на шию Україні.

 До речі, про «політ». Непогано було б після Куби заодно злітати до Венесуели і Північної Кореї і на цьому закордонні візити в принципі можна завершувати до кінця каденції.

 А от чи стане Україна другою Білоруссю залежить вже не від Януковича, а від кожного з нас. 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.