Везу Тігіпку червоні вила від селян Донбасу

28 жовтня 2011, 10:53
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1283

«Повстання – мова тих, кого не вислухали» . Це слова борця за свободу темношкірих у США Мартіна Лютера Кінга.

Українцям теж час поборотися за свої права, адже влада їх не чує чи просто не бажає слухати. Тому люди піднімаються на акції протесту проти антинародної політики влади  скрізь по всіх регіонах України.  Обурення реформами уряду з великих міст докотилося  до найменших сіл. Я в цьому переконався, перебуваючи днями з візитом на Луганщині. Під час зустрічі в селі Миколаївка Станично-Луганського району на Донбасі люди попросили мене передати Тігіпку «подарунок».  Багато-хто йому повірив, а він обдурив людей і чинить геноцид наших громадян своєю пенсійною горе-реформою, врізанням пільг та іншими знущаннями! Тож люди передали йому вила, попереджаючи, щоскоро прийдуть з такими ж, аби винести його та решту зажерливих брехливих чиновників з кабінетів! Вила селяни принесли не прості  -  яскраво червоного кольору, ще й загорнуті в подарунковий папір. Мовляв так само гарно виглядали і передвиборчі обіцянки Тігіпка.  

Це останнє селянське попередження для Кабміну. На барикади готові іти навіть старенькі бабусі! Народ довели до межі зубожіння! У них лишився один вихід – радикальні дії.

А поки вила ще не стали зброєю, Тігіпко вже може мати з них толк. Хай це буде як «червоний диплом» від народу, визнання його здібностей та профпридатності. Схоже, йому б краще гній в хліві розкидати, а не в Кабміні недолугим  реформаторством займатися.

Нагадаю, що у вересні президент підписав Тігіпівську «пенсійну реформу», в результаті чого пенсійний вік жінок збільшено до 60 років, для отримання мінімальної пенсії тепер треба працювати на 10 років довше, а середня пенсія українців вже скоротилася на 300 грн. Також уряд своєю постановою урізав виплати малозабезпеченим та спробував узаконити скасування гарантій на допомогу для 16 категорій пільговиків.  При цьому депутати та чиновники залишили собі як віп-пенсії, усі можливі пільги, так і просто колосальні суми з бюджету на власне утримання.

Я неодноразово виступав з трибуни парламенту про неприпустимість таких цинічних дій, пропонував скасувати пенсійну реформу, повернути людям виплати. Але як ви знаєте, ці морди сприймають все з тупими ухмилочками. Вони дійсно нас не чують і не розуміють людської мови. Тому вила від донецьких селян вочевидь будуть більш ефективні! Протести триватимуть аж до їх логічного завершення. Ми разом наведемо лад в країні!

 

Олег Ляшко,

лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Вила,Радикальна партія,Олег Ляшко,пенсія,пенсійна реформа,Тігіпко,Кабмін,радикальні дії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.