Світ здохне з голоду без України

31 жовтня 2011, 14:37
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1893

Відсьогодні в світі 7 мільярдів людей – о 00:02 в Калініграді народився хлопчик, який став семимільярдним мешканцем планети Земля. Експерти прогнозують, що кількість населення світу зростатиме.

Тобто посилюватиметься продовольча криза: вже нині понад мільярд людей недоїдає.

Народження семимільярдної людини на Землі – знак для України.

Кожну мить зростає кількість тих, хто недоїдає. Це наш історичний шанс. Бо світ здохне з голоду без України! Так, як Об’єднані Арабські Емірати збудували наддержаву в пустелі, скориставшись нафтою, так і Україна може стати світовим лідером розвитку, скориставшись чорноземом. Наша рідна земля може годувати весь світ, врятувавши його від продовольчої кризи.

Тільки ми, українці, розвиваючи сільське господарство можемо врятувати Землю від масового транснаціонального голоду – катастрофи XXI століття.

Натомість нині ми не тільки не годуємо світ, а й самі їмо єгипетську картоплю, бразильське м’ясо, китайську гречку, аргентинські яблука...

Наша мета – змінити це, бо родюча українська земля крутіше арабської нафти. Заради відродження й розвитку українського села ми виступаємо проти продажу земельних угідь. Замість продажу землі ми маємо торгувати сільгосппродукцією, давши селянам низькі податки і дешеві кредити. Отоді ми, українці, будемо справжніми господарями на своїй землі! А весь світ їстиме чернігівську картоплю і херсонську пшеницю!

 

Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Земля,голод,село,криза,Ляшко,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,сільгосппродукція,продовольча криза
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.