Кагарличани перекрили рух на трасі Київ-Луганськ

01 листопада 2011, 09:37
Власник сторінки
политик
0
1825

чорнобильці знову йдуть в атаку

В понеділок 31 жовтня 2011 року на площі Незалежності, біля приміщення Кагарлицького міського центру культури та дозвілля зібралося більше сотні жителів міста та району з вимогами до влади забезпечити виплату пільг передбачених різними законами України, зокрема, так званих «пільг чорнобильцям» усіх категорій, які насамперед стосуються додаткової пенсії та доплати до неї. Після нетривалого мітингу представники «регіонів» виокремили невелику групу людей, лише представників «Союзу інвалідів Чорнобиля», запросивши їх на бесіду в приміщення будинку культури для переговорів.

Люди вийшли на пішохідний перехід та заблокували рух транспорту на трасі Київ-Луганськ більше ніж на дві години. Жодні вмовляння, залякування та погрози з боку представників «владоохоронних» органів розблокувати дорогу не мали бодай якогось ефекту. Такі стихійні акції непокори є серйозним сигналом для біло голубих, які мають розуміти, що їх соціальна політика призведе до соціального вибуху.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.