Ми знищили «берлінську стіну» під Верховною Радою

01 листопада 2011, 11:43
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2229

Настільки потужна сила народного гніву, що її не здатен витримати навіть і метал!

І доказ цьому те, як сьогодні ми разом з чорнобильцями, афганцями та іншими громадянами знесли височезний паркан під стінами Верховної Ради. Зламали його, як сірниковий будиночок!

Я та активісти Радикальної партії прийшли підтримати справедливі протести людей проти скасування пільг. Нагадаю, парламентська провладна більшість в першому читанні проголосувала закон, який скасував соціальні виплати для 16 категорій пільговиків. Під час штурму 20 вересня Верховної Ради обуреними людьми народні депутати, як щурі, втікали з парламенту. Перелякані, вони обіцяли пільг не займати. Але то був черговий «порожняк», бо вже наступного дня їх переляк, очевидно, минув. Верховну Раду відгородили від народу височезним металевим парканом.

Це паркан – як «берлінська стіна», за якою злочинна влада спробувала сховатися від людей і далі проводити свою цинічну, антинародну політику. Сьогодні ми швидко і легко зруйнували цю огорожу. Так само швидко розберемось і з цими прислужниками олігархату! Від народу ніхто не сховається!

Я переконався, що люди, не раз обдурені, і в яких уряд нині відбирає останню копійку, готові до радикальних дій. Вони готові іти далі аж до розпуску чи навіть розгону парламенту! І хоч я народний депутат, людей в цьому підтримую, завжди був з ними і буду до кінця. Те, що робить нині парламент у «сворі» з кабміном та президентом інакше як геноцидом українського народу не назвеш!

Окремо хочу сказати про реакцію правоохоронців. Головний столичний міліціянт заявив про готовність розігнати людей під парламентом. Для цього, мовляв, готові підтягнути спецзасоби. Зауважте, аби здолати кількох вбивць, вони по всій країні збирали сили по крупинці. А щоб розправлятися з простими обдуреними злочинною владою громадянами, вони тут-як тут і в повній бойовій готовності. Міліція каже, що зафіксували, хто паркан ламав і хто до цього закликав. А чому вони не побачили, хто його встановив серед ночі? Вже два місяці не можуть знайти «власника» огорожі, яка з’явилась без дозволу та невідомо на чиє замовлення.

Все це свідчить, що проти українців діє справжня парламентська банда, при чому під захистом окремих «перевертнів в погонах». Але якщо народний гнів зносить залізні паркани, знесе і їх! Слава Україні!

 

Олег Ляшко

 Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,радикалізм,Олег Ляшко,міліція,чорнобильці,паркан,пільговики,радикальні дії,афганці,міліціонери,перевертні в погонах
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.