У наметовому містечку ми створили школу, де навчатимуть відстоювати демократію

02 листопада 2011, 13:35
Власник сторінки
политик
0
1254

тут навчатимуть, як проводити акції та прочитаютиь лекторії з різних наук...

Наметове містечко опозиції під Печерським судом стане не лише демократичною платформою, куди приходитимуть народні депутати, а й навчальним майданчиком для всіх, хто хоче відстоювати демократію.
Київська обласна Батьківщина розробила спеціальну програму навчання, яка допоможе активним та небайдужим людям відстоювати свою позицію за усіма правовими нормами. Сьогодні до Батьківщини звертається чимало людей, які скаржаться на те, що їх силоміць "заганяють" до партії Регіонів. Ми бачили, як жорстоко придушували наші мирні акції на День Незалежності чи під час підтримки лідера опозиції Юлії Тимошенко під стінами Печерського суду, тому ми вирішили створити школу, де не лише будуть курси політології, філософії та історії, де також навчатимуть, як захищати свої права!

По закінченню навчального курсу Школа  кадрового резерву, яка прохордить у наметовому містечку, всі слухачі отримають сертифікати.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.